Ομογενής έπεσε νεκρός από πυρά της Αλβανικής αστυνομίας

Ομογενής έπεσε νεκρός από πυρά της Αλβανικής αστυνομίας

Υπήρξε κινητοποίηση των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής αστυνομίας

Νεκρός έπεσε από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών ο Έλληνας ομογενής που ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στους Βουλιαράτες της Αλβανίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Αλβανική αστυνομία, οι ειδικές δυνάμεις RENEA καταδίωξαν τον ομογενή στα βουνά κοντά στο χωριό Βουλιαράτι όπου και τον περικύκλωσαν και τον κάλεσαν να παραδοθεί

Εκείνος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας άνοιξε πυρ, στο οποίο απάντησαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Αλβανικά ΜΜΕ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και της ειδικής μονάδας αυτής.

Η αλβανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, μάλιστα, φωτογραφίες με ένα αστυνομικό τζιπ να είναι διάτρητο από σφαίρες, που σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, προέρχονταν από το όπλο του Έλληνα ομογενή.

Νωρίτερα ο ΣΚΑΪ είχε μεταδώσει πως ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.