Ρόμπερτ ντε Νίρο: Η ψήφος είναι ισχυρότερη από τις βόμβες

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Η ψήφος είναι ισχυρότερη από τις βόμβες

«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν τραυματίστηκε κανείς»

Έκκληση προς τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου και να δώσουν τη δική τους απάντηση στο κλίμα εκφοβισμού που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες απηύθυνε σήμερα ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο. Μία ημέρα μετά τον εντοπισμό δέματος που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό κι είχε ως προορισμό τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του διάσημου ηθοποιού στο Μανχάταν, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο πήρε θέση με δελτίο τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν τραυματίστηκε κανείς και για τις θαρραλέες και αποτελεσματικές δυνάμεις επιβολής του νόμου που μας προστατεύουν» δήλωσε ο 75χρονος ηθοποιός. «Υπάρχει κάτι ισχυρότερο από τις βόμβες: είναι η ψήφος σας. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν».

Να σημειωθεί πως ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι σφοδρός επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ κι έχει συμμετάσχει σε πολλές διαδηλώσεις κατά του Αμερικανού προέδρου. Δεν δίστασε, δε, να εκφράσει την αντίθεσή του στο πρόσωπο του Τραμπ με ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά την τελετή απονομής των βραβείων Τόνι.