Μοντέλο του Playboy φωτογραφήθηκε γυμνή στην Αγία Σοφία

Μοντέλο του Playboy φωτογραφήθηκε γυμνή στην Αγία Σοφία

Μπήκε στο ναό φορώντας μπούρκα

Οργή προκάλεσε μοντέλο του Playboy, όταν φωτογραφήθηκε γυμνή στην είσοδο τη Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Η Marisa Papen είναι γνωστή για το φετίχ της με τις γυμνές φωτογραφήσεις επιλέγοντας και διαφορετικό ιερό τόπο κάθε φορά- συμμετείχε και σε φωτογράφηση στην Ιερουσαλήμ με φόντο το Τείχος των Δακρύων. Η Marisa, που περιγράφει τον εαυτό της ως ελεύθερο πνεύμα, ταξίδεψε στην Τουρκία συνοδευόμενη από τον αυστραλό φωτογράφο, Jesse Walker.

Αφού αγόρασε μπούρκα από κάποιο υπαίθριο παζάρι, οι δυο τους χάραξαν πορεία για την Αγία Σοφία και αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για μια γυμνή φωτογραφία εξαιτίας των αυστηρών μέτρων, η νεαρή αποφάσισε να το τολμήσει: σήκωσε την άκρη από το μακρύ μαύρο ένδυμα προκειμένου να αποκαλυφθούν τα γεννητικά της όργανα.

Το δίδυμο πάντως, λίγο έλειψε να συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, καθώς μια ημέρα αφότου είχαν φύγει από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν, κατέφτασαν στο χώρο αστυνομικοί ζητώντας πληροφορίες από τους εργαζόμενους. Και όπως ανέφεραν και οι ίδιοι, σε κάθε τόπο εντός της Τουρκίας ένοιωθαν την παρουσία αστυνομικών.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Workshop with Marisa Papen and Uwe Ommer on May 25 in Germany. www.erlebniswelt-fotografie-zingst.de #marisa #marisapapen #nudeart #nudeinnature #photoshooting @marisa_papen__fans @marisapapen.for.real @maripapen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uwe Ommer (@uwe.ommer.photo) στις