Έκανε έφοδο σε σχολείο με κουκούλα και χασαπομάχαιρο

Έκανε έφοδο σε σχολείο με κουκούλα και χασαπομάχαιρο

Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία

Μια καταδίωξη κινηματογραφικών διαστάσεων κατέληξε με την έφοδο ενός άνδρα με κουκούλα και χασαπομάχαιρο σε δημοτικό σχολείο. Αναλυτικότερα, ο 29χρονος άνδρας, φορώντας κουκούλα και κρατώντας το μαχαίρι εισέβαλε στην αυλή του Δημοτικό Σχολείο Μενεού στη Λάρνακα της Κύπρου.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία. Όπως ανακοίνωσε η κυπριακή αστυνομία στο Twitter, ο άνδρας δεν είχε ως στόχο το σχολείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η κυπριακή ιστοσελίδα philenews ο κουκουλοφόρος άνδρας με την απειλή χασαπομάχαιρου επιχείρησε νωρίτερα να ληστέψει περίπτερο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Μενεού. Ο δράστης καταδιώχθηκε όμως από πελάτες του περιπτέρου και από τον ιδιοκτήτη - ο οποίος στο μεταξύ ειδοποίησε και την Αστυνομία - με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει και πάνω στον πανικό του να μπει στο Δημοτικό Σχολείο Μενεού, αναζητώντας καταφύγιο.

Ο δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα απο μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σχολείο. Πρόκειται για 29χρονο Ελληνοκύπριο άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για ανάκριση.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.