Το Χόλιγουντ στην υπηρεσία του Πενταγώνου και η ταινία «Hunter-Killer»

Το Χόλιγουντ στην υπηρεσία του Πενταγώνου και η ταινία «Hunter-Killer»

«Ένας από τους σκοπούς της ταινίας είναι να εμπνεύσει την επόμενη γενιά πολεμιστών που θα σκεφτούν να υπηρετήσουν στο αμερικανικό ναυτικό»

Το Χόλιγουντ πήγε στο αμερικανικό Πεντάγωνο την Δευτέρα όταν ο ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ μίλησε στους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες σχετικά με την συνεργασία που είχε με το αμερικανικό ναυτικό στην δημιουργία της «Hunter-Killer», μιας ταινίας για με υποβρύχια που βγαίνει στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.

Η αίθουσα ενημερώσεων στο πεντάγωνο γέμισε ασφυκτικά όταν ο Μπάτλερ που υποδύεται τον κυβερνήτη του φανταστικού επιθετικού υποβρυχίου Αρκάνσας ξεκίνησε να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία του.

Η ταινία περιγράφει μια επιχείρηση που σκοπό έχει την αποφυγή πολέμου με την Ρωσία.

Μέσα από την ταινία είπε ο Τζέραρντ Μπάτλερ, δίνεται η ευκαιρία να δουν οι θεατές πως είναι μέσα σε ένα σύγχρονο υποβρύχιο και την κουλτούρα του «πως πραγματικά το πλήρωμα σκέφτεται, εργάζεται, το μυαλό τους, το κουράγιο τους και βασικά την ευφυΐα τους».

Η πλοκή της ταινίας εναλλάσσεται μεταξύ του υποβρυχίου και μιας ομάδας ειδικών δυνάμεων που διεισδύει στην Ρωσία και το Πεντάγωνο.

Σύμφωνα με αξιωματούχους «ένας από τους σκοπούς της ταινίας είναι να εμπνεύσει την επόμενη γενιά πολεμιστών που θα σκεφτούν να υπηρετήσουν στο αμερικανικό ναυτικό»