Άντρας έκανε σεξ με ζώα φάρμας και διακινούσε πορνογραφικό υλικό

Άντρας έκανε σεξ με ζώα φάρμας και διακινούσε πορνογραφικό υλικό

Η δικηγόρος του ανέφερε ότι ο πελάτης της είχε μια σκληρή παιδική ηλικία

Αποκαλύψεις που μόνο απέχθεια προκαλούν ήρθαν στο φως σε δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας, για τις αρρωστημένες ορέξεις ενός μεσήλικα. Ο 50χρονος Richard McNair, από το Waikato καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και πέντε μηνών για την κατοχή τουλάχιστον 20.000 πορνογραφικών εικόνων με παιδιά και ζώα.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε καταγράψει σε βίντεο τις σεξουαλικές συνευρέσεις με μια αγελάδα και ένα πόνι... Ο 50χρονος εργαζόταν επί ένα χρόνο σε φάρμα από τον Οκτώβριο του 2006 και για 12 μήνες. Ο McNair θα εκτίσει την ποινή του κατηγορούμενος για κτηνοβασία και κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Σε απολογητική επιστολή που διαβάστηκε στο περιφερειακό δικαστήριο του Hamilton, ο McNair επέμεινε ότι ποτέ δεν κακοποίησε παιδί. Σύμφωνα με την New Zealand Herald, η δικαστής Merelina Burnett αρνήθηκε να δεχθεί τη «συγγνώμη» του και απέρριψε οποιεσδήποτε αξίωση για πρότερο έντιμο βίο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον McNair έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών για κατοχή και διάθεση μέσω διαδικτύου υλικό παιδικής πορνογραφίας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην κατοικία του, βρέθηκαν πάνω από 20.000 εικόνες, εκ των οποίων 7.554 ήταν σεξουαλικές εικόνες παιδιών ηλικίας έως δύο ετών.

Η δικηγόρος του, Shelia Cameron, ανέφερε ότι ο πελάτης της είχε μια σκληρή παιδική ηλικία και μια «βαθιά αίσθηση ντροπής» για τις πράξεις του. «Δυσκολεύεται να συνάψει σχέσεις με ενήλικες, ποτέ δεν είχε κάποια στενή σχέση, και ζει σε μια μορφή ακραίας κοινωνικής απομόνωσης».

Φωτογραφία: New Zealand Herald