Ο άντρας που ευθύνεται για 4.000 χωρισμούς και 17 διαζύγια

Ο άντρας που ευθύνεται για 4.000 χωρισμούς και 17 διαζύγια

«Αν δεν είσαι με κάποιον είσαι ατελής, αν δεν είσαι με κάποιον, δεν είσαι ολόκληρος»

Ο Κωμικός Ντάνιελ Σλός διακωμωδεί μερικά πολύ σκοτεινά θέματα, είτε πολύ προσωπικά είτε ιδιαίτερα προκλητικά. Αν έχετε την περιέργεια να τον δείτε, τότε δεν έχετε παρά να γίνετε συνδρομητής στο διαδικτυακό κανάλι Netflix αλλά αν είστε ζευγάρι, σε συναισθηματικό δεσμό, ίσως καλύτερα να προσπεράσετε.

Ο Σκοτσέζος κωμικός, «ευθύνεται» για 4.000 χωρισμούς και 17 διαζύγια σε μόλις δέκα ημέρες. Πώς; Από ένα και μόνο σόου του, από ένα 20λεπτο σκετς. Και να φανταστεί κανείς ότι στο Netflix βγήκε στον αέρα μόλις στις 11 Σεπτεμβρίου.

Στα σόου του «Dark» και «Jigsaw», ο 28χρονος πετά στον κάλαθο των αχρήστων την ιδέα ότι για τον καθένα υπάρχει το άλλο του μισό, η αδελφή ψυχή λέγοντας ότι το μήνυμα που βάζει η κοινωνία είναι: «Αν δεν είσαι με κάποιον είσαι αδύναμος, αν δεν είσαι με κάποιον είσαι ατελής, αν δεν είσαι με κάποιον, δεν είσαι ολόκληρος». Ως αποτέλεσμα, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε έναν παρτενέρ για να νιώσουμε πλήρης - που σημαίνει πολλοί να συμβιβαστούν και να καταλήξουν με λάθος άτομο.

«Θα αναγκάσουμε αυτόν τον γ@@νο άνθρωπο να μπει στη ζωή μας, γιατί θα προτιμούσαμε κάτι περισσότερο από τίποτα», εξηγεί. Η συμβουλή του χτύπησε τις ευαίσθητες χορδές πολλών ανθρώπων εκεί έξω, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για το γεγονός ότι τους άλλαξε τη ζωή. «Γεια σου Ντάνιελ! Είμαι 23 ετών και θέλω να σου πω ότι χώρισα μετά από τρία χρόνια κακού γάμου», έγραψε ένας χρήστης στα σόσιαλ μίντια. «Όταν τελείωσε το σόου, είχα αμφιβολίες για το αν είχα πάρει τη σωστή απόφαση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

All my London shows are sold out, so I’m adding another one. On sale Friday at 10am. Info will shortly be avail here: https://danielsloss.com/tour/ @LiveNationUK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Sloss (@danielsloss) στις

«Δεν είχα ποτέ πρόθεση να χωρίζω ζευγάρια...», εξήγησε ο νεαρός κωμικός στην Daily Record, επισημαίνοντας πάντως ότι τον κυρίως είναι προτιμότερο να είσαι single παρά τι σε σχέση. «Αποδεικνύει ότι αυτό αντηχεί τόσο πολύ στους ανθρώπους, που εγκαταλείπουν τους συντρόφους τους». Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι οι χωρισμοί για τους οποίους «ευθύνεται» έχουν φτάσει τους 4.000 και τα διαζύγια τα 17.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

That's the 4th divorce confirmed. And we're now over 1200 Netflix breakups. Stay humble.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Sloss (@danielsloss) στις