Η ανατριχιαστική στιγμή που ένας 21χρονος ρίχνει άντρα από γέφυρα

Η ανατριχιαστική στιγμή που ένας 21χρονος ρίχνει άντρα από γέφυρα

Δείτε το βίντεο

Την τρομακτική στιγμή που ένας νεαρός πετάει από τη γέφυρα στην ακτή της Ντεϊτόνα στις ΗΠΑ έναν άνδρα καταγράφει η κάμερα που βρίσκεται ενσωματωμένη πάνω σε έναν αξιωματικό της αστυνομίας.

Ο αξιωματικός Κρίστοφερ Μάχερ που οδηγούσε το περιπολικό του στη γέφυρα σταμάτησε αμέσως μόλις είδε τον Ντέρικ Γκούντιν να πετά στη θάλασσα από τη γέφυρα ύψους 9 μέτρων τον 33χρονο Άντονι Μασκάρο.

Λίγο νωρίτερα ο 21χρονος άνδρας είχε επιτεθεί και χτυπήσει την φίλη του Μασκάρο, Στέφανι Έλις στην προσπάθειά του να της αποσπάσει χρήματα.

Ο 33χρονος άνδρας προσπάθησε να υπερασπιστεί τη φίλη του αλλά ο Γκούντιν τον χτύπησε και εν συνεχεία τον πέταξε από τη γέφυρα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και ο νεαρός άνδρας συνελήφθη on camera. O 33χρονος στάθηκε τυχερός καθώς τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα πέφτοντας από ύψος 9 μέτρων με το κεφάλι. «Είχε ένα μικρό σχίσιμο πάνω από το μάτι του. Ήταν πολύ τυχερός, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ πιο σοβαρά», ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ο Γκούντιν αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία που προκάλεσε σωματική βλάβη και διατάραξη της τάξης.