Βίντεο που σοκάρει – Άντρας σέρνει στο ασανσέρ το πτώμα της γυναίκας του

Βίντεο που σοκάρει – Άντρας σέρνει στο ασανσέρ το πτώμα της γυναίκας του

Το θύμα βρήκε φωτογραφίες μιας άλλης γυναίκας στο κινητό του άντρα της.

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που κατέγραψε τον βασανιστικό θάνατο μιας γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της στη Βραζιλία.

Η δικηγόρος Tatiane Spitzner, δέχεται τα βίαια χτυπήματα από τα χέρια του συντρόφου της μέσα σε ασανσέρ, πριν εκείνος την στραγγαλίσει με και πετάξει το άψυχο σώμα της από το παράθυρο διαμερίσματος. Το φρικιαστικό απόσπασμα, στο οποίο καταγράφονται οι δραματικές τελευταίες τις στιγμές εν ζωή, δόθηκε από τις αστυνομικές αρχές ενώ υπαίτιος είναι ο άντρας ονόματι Luis Felipe Manvailer.

Την περασμένη Πέμπτη, οι εγκληματολόγοι εξέδωσαν την έκθεσή τους, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 29χρονη δικηγόρος δεν πέθανε λόγω της πτώσης από τον τέταρτο όροφο, αλλά ήταν αποτέλεσμα στραγγαλισμού μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Το πτώμα του θύματος βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού στη Guarapuava, στη νότια Βραζιλία, στις 22 Ιουλίου.

Η αστυνομία έριξε το βάρος των ερευνών της στον 32χρονος καθηγητή βιολογίας για τον θάνατο της επί πενταετίας συζύγου του, αλλά εκείνος ισχυρίστηκε ότι εκείνη πέθανε μετά από καυγά τους, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τα ευρήματά τους, η 29χρονη είχε βίαιο τέλος από πνιγμό προσπαθώντας απεγνωσμένα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Τα αποτυπώματα ενός ζεύγους χεριών ήταν στο λαιμό της και το οζώδες οστό, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του λαιμού, έσπασε. έναν τραυματισμό που συνήθως συνδέεται με τον στραγγαλισμό.

«Από τις έρευνες αποδεικνύεται ότι το θύμα σκοτώθηκε εντός του διαμερίσματος τους και πέθανε από ασφυξία ενώ ο σύζυγός της έριξε το σώμα της από το μπαλκόνι του διαμερίσματος », δήλωσε ο εισαγγελέας, Dunia Rampazzo. «Πιστεύουμε ότι στη συνέχεια ο κατηγορούμενος, πήρε το ασανσέρ και κατέβηκε να πάρει το άψυχο σώμα της από το πεζοδρόμιο και το ανέβασε πάλι με το ασανσέρ πίσω στο διαμέρισμα», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το ζευγάρι τη μοιραία νύχτα είχε γυρίσει από νυχτερινή διασκέδαση και άρχισαν να καυγαδίζουν όταν το θύμα βρήκε φωτογραφίες μιας άλλης γυναίκας στο κινητό του άντρα της.

Αναμένεται η δίκη του κατηγορούμενου.