Αλβανίδα ιστορικός σε πάνελ: Ακόμα και ο Τσίπρας είναι Αλβανός

Αλβανίδα ιστορικός σε πάνελ: Ακόμα και ο Τσίπρας είναι Αλβανός

«Αρβανίτες με φουστανέλες έδιωξαν του Τούρκους από την Ελλάδα. Δεν δεν υπάρχουν Έλληνες. Όλοι είναι Αλβανοί αλλά ντρέπονται να το πουν»

Σάλος έχει προκληθεί με την εμφάνιση ιστορικού από την Αλβανία, η οποία σε πάνελ εκπομπής της αλβανικής τηλεόρασης, με θέμα τη «βαλκανιοποίηση» των Βαλκανίων, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο πληθυσμός στην Ελλάδα είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας… είναι Αλβανός

Όπως μετέδωσε ο ANT1, η Έλενα Κοκάτσι, μιλώντας στην εκπομπή «360 μοίρες», έκανε την παρέμβαση που προκάλεσε ακόμα και την αντίδραση του παρουσιαστή.

Όταν τη ρώτησε ο παρουσιαστής «γιατί λέτε ότι ο Τσίπρας είναι Αρβανίτης», εκείνη αποκρίθηκε: «Εγώ έχω πει ότι η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες. Δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας όταν ήρθε το στέμμα, ήταν ορθόδοξοι αρβανίτες».

Ο δημοσιογράφος, αναρωτήθηκε «μήπως το παρατραβάμε;» για να λάβει αρνητική απάντηση από τη γυναίκα, όπως μετέδωσε ο ANT1 στο βίντεό του. Τότε κάλεσε τους παρευρισκόμενους να της βρουν, «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821».

Στο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του καναλιού ανέφερε ότι η ιστορικός είπε πως «δεν υπάρχουν Έλληνες. Όλοι είναι Αλβανοί αλλά ντρέπονται να το πουν. Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας πρωθυπουργός που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική».

2
σχόλια
 1. avatar LUCI666FER

  WHO KNOWS?SHE MAYBE RIGHT.

 2. avatar Ερωτιάρης

  Αυτή η ιστορικός πρέπει να διαβάσει λίγο Ιστορία...
  ΚΑΠΟΤΕ υπήρχε η Ελληνική φυλλή (από ίωννες, δωριείς, αχαιούς κ.λ.π.) και ΚΑΠΟΤΕ υπήρχε η Αλβανική φυλλή από Ιλύριους κ.λ.π.
  Η Ιστορία όμως λέει πως καμία απ' αυτές τις φυλλές δεν υπάρχει αυτούσια, (καθαρή φυλλή λες και οι άλλες είναι βρώμικες) (νεοναζιστικά κοτσάνια γιά να μη πω τίποτις άλλο).
  Ποιά είναι η καθαρή φυλλή; Οι άγγλοι; Οι ισπανοί; οι καναδοί; Ποιοί;
  Λοιπόν γιά να τελειώνουμε με τις βλακείες, καθαρή φυλλή είναι κάποιοι αβορίγινες της Αυστραλίας και κάποιοι εσκιμώοι της Αλάσκας, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαρμάνι και μάλιστα τέτοιο που ίσως βρεις και DNA από καγκουρώ στο αίμα μας.
  Αρκετά με τις νεοναζιστικές κορώνες των αλβανών και κακώς τους βάλαμε στη Χώρα μας και τους ταίσαμε, ορίστε το ευχαριστώ τους, ναρκέμποροι και αλβανοεθνίκια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...