Λουκέτο στον πρώτο οίκο ανοχής με πλαστικές κούκλες στην Ιταλία

Λουκέτο στον πρώτο οίκο ανοχής με πλαστικές κούκλες στην Ιταλία

Υπάλληλοι από την υγειονομική αρχής της πόλης διερευνούν επίσης εάν οι κούκλες καθαρίζονται επαρκώς

Ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ, έκλεισε πριν προλάβει να εδραιώσει την πελατεία του. Αστυνομικοί έβαλαν λουκέτο στην επιχείρηση που λειτουργούσε στο Τορίνο της Ιταλίας, εννέα ημέρες μετά τα εγκαίνια.

Ο οίκος, που προσέφερε στους πελάτες του μοντέλα από σιλικόνη σε ένα από τα οκτώ ιδιωτικά δωμάτια σε μυστική διεύθυνση στα βορειοδυτικά της πόλης, βρέθηκε να παραβιάζει τους νόμους όσον αφορά στην ενοικίαση καταλυμάτων.

Υπάλληλοι από την υγειονομική αρχής της πόλης διερευνούν επίσης εάν οι κούκλες καθαρίζονται επαρκώς μετά από κάθε χρήση, αναφέρει το thelocal.it.

Οι ιδιοκτήτες είχαν προειδοποιηθεί σχετικά, ότι δηλαδή αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα έμπαινε λουκέτο αλλά δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα τους επιτραπεί να ξανανοίξουν εάν συμμορφωθούν με τους κανονισμούς.

Ο οίκος στο Τορίνο αποτελεί franchise της Lumidolls, μιας εταιρείας με έδρα την Ισπανία, με παρόμοια ροζ σπίτια σε Βαρκελώνη και Μόσχα. Το ιταλικό «κατάστημα» άνοιξε στις 3 Σεπτεμβρίου, με τους διευθυντές να υπερηφανεύονται ότι οι οκτώ κούκλες του σεξ - επτά «γυναίκες» και έναν «άντρα» - ήταν ήδη «ρεζερβέ εδώ και εβδομάδες».