Βρήκε νεκρό αρουραίο στη σούπα της και «γκρέμισε» τις μετοχές του εστιατορίου

Βρήκε νεκρό αρουραίο στη σούπα της και «γκρέμισε» τις μετοχές του εστιατορίου

Μπήκε λουκέτο στην επιχείρηση

Ένα διάσημο εστιατόριο με κινέζικη κουζίνα, πήρε την κατιούσα στο Χρηματιστήριο όταν μια πελάτης βρήκε κάτι που δεν θα έπρεπε στο πιάτο της. Σύμφωνα με το BBC,η μετοχή του Xiabu Xiabu έχασε περί τα 190 εκατομμύρια δολάρια, ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα για φέτος, όταν είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία με έναν νεκρό αρουραίο που βρήκε μια γυναίκα στη σούπα της.

Η λειτουργία του εστιατορίου, στην επαρχία Shandong της Κίνας, μετά το περιστατικό πλέον δεν υφίσταται - προσωρινά τουλάχιστον, ενώ η επιχείρηση θέλησε να αποζημιώσει την έκπληκτη πελάτισσα.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Kankan News που μίλησε με τον σύζυγο της γυναίκας - με το όνομα κύριος Ma - αρνήθηκε την προσφορά, δεδομένου ότι ήθελε η γυναίκα του να υποβληθεί σε πλήρη τσεκ απ πριν αποφασίσει για το ποσό της αποζημίωσης.

Η έγκυος γυναίκα που βρέθηκε στο μαγαζί μαζί με μέλη της οικογένειάς της στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν βρήκε το νεκρό αρουραίο στο γεύμα της αφού είχε ήδη είχε καταναλώσει ορισμένη ποσότητα από τη σούπα της.

σύζυγος μάλιστα κατήγγειλε, ότι μέλος του προσωπικού πρότεινε η γυναίκα του να προχωρήσει σε άμβλωση εάν ανησυχούσε για την υγεία του μωρού της, προσφέροντάς του και 20.000 Γουάν. Μετά το περιστατικό, διέρρευσαν φωτογραφίες από το περιστατικό όπου οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν γεμάτες θυμό και αγανάκτηση. «Θέλω να κάνω εμετό, ποτέ δεν πρόκειται να φάω ξανά σούπα», έγραψε ένας.