Συγγραφέας βιβλίου «Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας» σκότωσε τον άντρα της!

Συγγραφέας βιβλίου «Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας» σκότωσε τον άντρα της!

«Το διαζύγιο είναι δαπανηρό οπότε θέλετε πραγματικά να χωρίσετε τα υπάρχοντά σας;»

Μια συγγραφέας που κάποτε είχε γράψει το βιβλίο «Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας», συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του άντρα της.

Η 68χρονη Nancy Crampton-Brophy, από το Όρεγκον των ΗΠΑ, κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα πριν επτά χρόνια τον 63χρονο σύντροφό της Daniel Brophy, σεφ στο επάγγελμα, σε σχολή μαγειρικής στο Πόρτλαντ όπου το θύμα εργαζόταν. Η γυναίκα, είχε παρουσιάσει το 700 σελίδων βιβλίο της στο διαδίκτυο το 2011, στο οποίο εξηγεί πιθανά κίνητρα δολοφονίας, συμπεριλαμβανομένης της απιστίας, της κακοποίησης και της απληστίας.

Για τα οικονομικά κίνητρα έγραψε: «Το διαζύγιο είναι δαπανηρό οπότε θέλετε πραγματικά να χωρίσετε τα υπάρχοντά σας;». Η συγγραφέας που εκδίδει μόνη της τη δουλειά της, είχε γράψει στο παρελθόν το έργο «Ο λάθος σύζυγος» ενώ φέρεται να προτείνει και λίστα με τρόπους για να εκτελέσει μια δολοφονία δηλαδή με τη χρήση όπλων, μαχαιριών και δηλητηρίων ακόμη και με εκτελεστές.

«Ως ρομαντική συγγραφέας, ξοδεύω πολύ χρόνο να σκέφτομαι τη δολοφονία και, κατά συνέπεια, την όλη αστυνομική διαδικασία. Άλλωστε, αν η δολοφονία υποτίθεται ότι θα με απελευθερώσει, σίγουρα δεν θέλω να περάσω χρόνο στη φυλακή».

Μετά το θάνατο του συζύγου της, η Crampton-Brophy είχε εκφράσει το σοκ και τη θλίψη της. Αλλά τρεις μήνες αργότερα, η αστυνομία τη συνέλαβε ως ύποπτη για το φόνο.

Η αδελφή της πάντως, Holly Crampton επιμένει ότι είναι αθώα τονίζοντας «Κανένας από εμάς δεν το πιστεύει. Είναι τρελό». Η δίκη της γυναίκας βρίσκεται σε εξέλιξη.