Σπιτονοικοκύρηδες απαλλάσσουν από το ενοίκιο με αντάλλαγμα συχνό σεξ – News.gr

Σπιτονοικοκύρηδες απαλλάσσουν από το ενοίκιο με αντάλλαγμα συχνό σεξ

Σπιτονοικοκύρηδες απαλλάσσουν από το ενοίκιο με αντάλλαγμα συχνό σεξ

Ιδιοκτήτες σπιτιών κάνουν την ανήθικη πρόταση σε γυναίκες με τα μισά τους χρόνια

Μια σοκαριστική αλήθεια και μάλιστα στις ανεπτυγμένες δυτικές κοινωνίες και εν έτει 2018 ήρθε στο φως: ιδιοκτήτες σπιτιών υπόσχονται σε υποψήφιες ενοικιάστριες να τις απαλλάξουν από το ενοίκιο, με αντάλλαγμα να κάνουν τακτικά σεξ μαζί τους.

Όπως αποκάλυψε έρευνα του BBC, δύο ιδιοκτήτες από το Μπρίστολ της Αγγλίας ξετρυπώθηκαν από την κρυφή κάμερα της εκπομπής να απαιτούν από υποψήφιες ενοικιάστριες με τα μισά τους χρόνια να κάνουν τακτικά σεξ ώστε να μένουν δωρεάν στο διαμέρισμά τους.

Με αντάλλαγμα τουλάχιστον μία συνεύρεση τη βδομάδα, οι σπιτονοικοκύρηδες προσφέρουν δωρεάν διαμονή, πληρωμένα έξοδα, ακόμα και μικροποσά σε νεαρές κοπέλες.

Ο ένας είπε στη μυστική δημοσιογράφο πως θα μπορούσε να έχει ένα δυάρι δικό της με «όλα τα έξοδα πληρωμένα», φτάνει να δεχτεί να γίνουν κάτι παραπάνω από φίλοι. Το ντοκιμαντέρ του BBC Points West αποκάλυψε αρκετούς κυρίους έτοιμους να δώσουν στέγη και δωράκια σε νεαρές υπάρξεις με αντάλλαγμα το σεξ.

Πολλά λαβράκια έβγαλε η δημοσιογράφος Rachel Stonehouse παριστάνοντας την κοπέλα που είχε ανάγκη να μείνει κάπου. Ακόμα και αντίστοιχες αγγελίες ξετρύπωσε η κάμερα της εκπομπής που προσφέρουν ανοιχτά δωρεάν ενοίκιο με αντάλλαγμα ερωτικές εκδουλεύσεις. Κάποιος έψαχνε χωρίς περιστροφές «υποψήφια ενοικιάστρια που να της αρέσει το σεξ και να είναι περιπετειώδης».

Περιττό να αναφερθεί πως το να προσφέρεις δωρεάν κατάλυμα με αντάλλαγμα το σεξ είναι παράνομο στη Βρετανία. «Είναι ανησυχητικό που στις μέρες και την εποχή μας πιστεύουν κάποιοι πως είναι εντάξει να διαφημίζουν στέγαση με αντάλλαγμα το σεξ», λέει χαρακτηριστικά ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Σόμερσετ, Nikki Watson, «η σεξουαλική εκμετάλλευση είναι αδίκημα και ενθαρρύνω τους πάντες που την έχουν υποστεί ή που υποπτεύονται κάποιον να το αναφέρουν στην αστυνομία».

Έρευνα μάλιστα της YouGov για λογαριασμό της μη κυβερνητικής οργάνωσης Shelter βρήκε πως 250.000 Βρετανές έχουν υποστεί τον εξευτελισμό να τους προτείνουν δωρεάν ή μειωμένο ενοίκιο με αντάλλαγμα σεξουαλικές χάρες…

Παρακαλούμε περιμένετε ...