Γιατί αυτή η πινακίδα δρόμου προκαλεί σύγχυση στους οδηγούς

Γιατί αυτή η πινακίδα δρόμου προκαλεί σύγχυση στους οδηγούς

Βρίσκεται σε επαρχιακό δρόμο του Καναδά

Είναι από αυτά τα θέματα που πρέπει να τα δεις για να τα πιστέψεις. Μια πινακίδα κατά μήκος μιας εθνικής οδού στην επαρχία της Νέας Σκωτίας στον Καναδά, μοιάζει με ένα αδιαμφισβήτητο συνονθύλευμα διαφόρων άλλων οδικών σημάτων, κυρίως επειδή είναι.

Έχει αναρτηθεί κατά μήκος επαρχιακής οδού από τα τέλη Αυγούστου, και οι ντόπιοι ανησυχούν ότι εξαιτίας των όσων ακαταλαβίστικων γράφει, υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν τροχαία ατυχήματα.

Η Beverly Burlock, κάτοικος του Port Mouton, ένα μικρό ψαροχώρι περίπου 160 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Halifax, εντόπισε το μπερδεμένο οδικό σήμα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που βρίσκεται κοντά στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς το λιμάνι Mouton.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν: "Ω Θεέ μου, τι θα σκεφτούν οι τουρίστες;"»,είπε στο BBC. Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφία την πινακίδα- που στην ουσία πρόκειται για ένα παζλ με γαλλικούς και αγγλικούς αριθμούς διαδρομών και ονόματα πόλεων, μερικές ανάποδα - και την έστειλε μαζί με μια επιστολή διαμαρτυρίας στους υπεύθυνους φορείς της επαρχίας οι οποίοι απάντησαν ότι η επίμαχη πινακίδα θα αφαιρεθεί εντός των ημερών.