Μπαμπάς και μαμά ετοιμάζονται να αλλάξουν φύλο

Μπαμπάς και μαμά ετοιμάζονται να αλλάξουν φύλο

Μεγαλώνουν τον πεντάχρονο γιο τους ως «ουδέτερο φύλο»

Την περίπτωση του Louise και της Nikki Draven δεν τη συναντά κανείς καθημερινά. Οι δυο είναι ζευγάρι και έχουν αποκτήσει ένα γιο, είναι δηλαδή πατέρας και μητέρα αλλά εν καιρώ οι ρόλοι θα αντιστραφούν και η μητέρα θα γίνει «πατέρας» και πατέρας «μητέρα». Μάλιστα, οι δυο σύντροφοι μεγαλώνουν τον πεντάχρονο γιο τους Star ως «άτομο» παρά ως «αγόρι».

Ο Louise, που γεννήθηκε άντρας και η Nikki που γεννήθηκε γυναίκα, δηλώνουν στα βρετανικά μίντια ότι νιώθουν «ελλιπείς» και πως αναμένεται να υποβληθούν σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, Louise που ο Star αποκαλεί μαμά, θα βρεθεί κάτω από το νυστέρι τον προσεχή Δεκέμβριο, σύμφωνα με την Sunday Mirror. Η βιολογική μητέρα του Star, Nikki που τώρα ονομάζεται Charlie, θα εγχειριστεί πριν το παιδί κλείσει τα 10.

Το ζευγάρι από το Middlesbrough, μεγαλώνει τον γιο τους ως «ουδέτερο φύλο» και όπως λένε είναι ευτυχισμένο και ευπροσάρμοστο παιδί. «Πάντα ήμουν ο μπαμπάς του και η Louise ήταν πάντα η μαμά του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», λέει η Nikki. Όπως δηλώνουν, ο Star είναι ελεύθερος να φορέσει ότι ρούχα θέλει, να βάλει μέικ απ, να βάψει τα νύχια του και να παίξει με κούκλες.

«Όλοι οι γονείς ανησυχούν, αλλά μετά την επέμβαση εγώ ο Charlie και εγώ θα αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι και θα είμαστε πιο ευτυχισμένοι...», συμπληρώνει.

*Φωτογραφία από το Facebook