Ακύρωσε τον γάμο της επειδή ο άντρας της έβλεπε πορνό

Ακύρωσε τον γάμο της επειδή ο άντρας της έβλεπε πορνό

«Είμαι εκείνο το κορίτσι που προετοίμαζε το γάμο της μόνο για να μάθει ότι όλα ήταν ένα ψέμα...»

Η Claire Dalton θεώρησε πως είχε βρει τον ιδανικό σύντροφο με τον οποίο θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο γεγονός η μέλλουσα νύφη έμαθε μια άβολη αλήθεια για τον άντρα που είχε στο πλευρό της για τέσσερα χρόνια.

Ποια αλήθεια; Ότι είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση στις ερωτικές ταινίες. «Είμαι ΕΚΕΙΝΟ το κορίτσι που για έξι μήνες φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων», έγραψε σε σελίδα με θέμα την αγάπη στο Facebook. «Εκείνο το κορίτσι που προετοίμαζε το γάμο της μόνο για να μάθει ότι όλα ήταν ένα ψέμα...». Η 21χρονη υποστηρίζει πως δε γνώριζε το μυστικό του πρώην πλέον αρραβωνιαστικού της- το οποίο αντιβαίνει στις αρχές της περί «αγνής αγάπης» που «διέπεται από το νόμο του Θεού».

Επτά ημέρες πριν το χαρμόσυνο γεγονός, η Claire ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό στο κινητό του αγαπημένου της. Ο μνηστής της είχε ανοίξει πολλές σελίδες με ροζ περιεχόμενο, με «αρρωστημένο τρόπο για το πώς έπρεπε να μοιάζει μια γυναίκα».

Τελικά ο σύντροφός της παραδέχτηκε πως είχε πρόβλημα με το πορνό, όταν η 21χρονη του έδειχνε την πόρτα της εξόδου. «Δε μπορούσα να κοιμηθώ και να φάω. Ένοιωθα άχρηστη, είχα τραυματιστεί», παραδέχτηκε. Η ανάρτησή της στα social media δεν έτυχε από όλους τους χρήστες το ίδιο θετικά  καθώς αρκετοί έγραψαν πως αντέδρασε με υπερβολή.

«Δε θέλει ο κόσμος να την κρίνει, αλλά εκείνη κρίνει όσους δεν πιστεύουν στο Θεό», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος σημείωσε «δε κατανοεί το νόημα της συγχώρεσης».