Έκλεψε αεροσκάφος και το έριξε στο σπίτι της γυναίκας του

Έκλεψε αεροσκάφος και το έριξε στο σπίτι της γυναίκας του

Ο εξαγριωμένος σύζυγος σκοτώθηκε αλλά η γυναίκα σώθηκε

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη και την απελευθέρωσή του με εγγύηση για φερόμενη επίθεση εναντίον της συζύγου του, χθες Δευτέρα, ένας άντρας από τη Γιούτα των ΗΠΑ, έκλεψε ένα αεροπλάνο και το συνέτριψε στο σπίτι του όπου διέμενε η γυναίκα του.

Ο άντρας, ο 47χρονος Duane Youd, δεν επέζησε της συντριβής ενώ το σπίτι, στην πόλη Payson, τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η σύζυγος του Youd καθώς και ένα αγόρι που ήταν εντός της οικίας κατά τη στιγμή της συντριβής στάθηκαν τυχεροί και διέφυγαν ενώ το αεροσκάφος δεν έπληξε άλλες παρακείμενες κατοικίες.

Τα βιολογικά παιδιά του Youd δεν βρίσκονταν στο μοιραίο σπίτι κατά τη στιγμή της συντριβής γιατί λίγο πριν ο 47χρονος προχωρήσει στην πράξη του, τους ζήτησε να φύγουν και να «μείνουν στο σπίτι της μητέρας τους» εκείνο το βράδυ, κάτι που έκαναν, όπως αναφέρει το CNN.

Ο Youd ήταν έμπειρος πιλότος και είχε πρόσβαση στο δικινητήριο Cessna 525, επειδή στο παρελθόν είχε πετάξει με αυτό, ενώ σύμφωνα με τις αρχές ήταν μόνος του στο αεροσκάφος όταν το έριξε στην κατοικία.

Λίγες ώρες πριν την πράξη του, ο Youd είχε συλληφθεί για βίαιη συμπεριφορά κατά της συζύγου του και είχε αφεθεί με εγγύηση ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος άντρας είχε μπλεξίματα με την αστυνομία.