Βίασε την πρώην σύντροφό του, τη σκότωσε και την έφαγε

Βίασε την πρώην σύντροφό του, τη σκότωσε και την έφαγε

Δόθηκε το πράσινο φως για να δικαστεί

Ικανός να σταθεί σε δίκη αποφάνθηκαν οι ψυχίατροι για έναν άντρα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε, σκότωσε και κανιβάλισε το άψυχο σώμα της πρώην συντρόφου του.

Ο 35χρονος Joseph Oberhansley από το Jeffersonville νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Logansport  από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο δικαστής, αποφάνθηκε ότι δεν ήταν ικανός να δικαστεί για τη δολοφονία της φίλης του Tammy Jo Blanton, το 2014.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Oberhansley εισέβαλε στο σπίτι του θύματος τον Σεπτέμβριο του 2014, όπου της επιτέθηκε σεξουαλικά, τη τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι και στη συνέχεια έφαγε μέρη του σώματός της. «Αυτή η υπόθεση εκκρεμεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Ήρθε επιτέλους η στιγμή να αποδοθεί δικαιοσύνη για την οικογένεια του θύματος», ανέφερε σε τοπικά μέσα ο εισαγγελέας Jeremy Mul.

Ο ψυχίατρος που εξέτασε τον κατηγορούμενο, απέστειλε επιστολή στις εισαγγελικές αρχές με την οποία δίνει το πράσινο φως για να καθίσει στο εδώλιο και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Ο 35χρονος είχε βρεθεί και το 2015 στο εδώλιο, αλλά τότε είχε έντονα και βίαια ξεσπάσματα και είχε κριθεί η αναβολή της δίκης - σε ένα από αυτά είχε δηλώσει στον δικαστή ότι ήθελε να βάλει φωτιά στους δικηγόρους του γιατί προσπαθούσαν να ελέγξουν τις σκέψεις του.