Πολιτικός διαμαρτύρεται για τα κρουαζιερόπλοια… γυμνός!

Πολιτικός διαμαρτύρεται για τα κρουαζιερόπλοια… γυμνός!

Δεν θέλει τον τουρισμό και βγήκε από τα ρούχα του

Οι διαδηλώσεις κατά των κρουαζιερόπλοιων δεν είναι κάτι νέο. Στην πραγματικότητα έχουν γίνει  κομμάτι της ζωής σε μέρη όπως η Βενετία, όπου οι επιβάτες δέχονται το «καλωσόρισμα» με πανό που τους λένε να γυρίσουν στην πατρίδα τους.

Ένας δυσαρεστημένος νορβηγός πολιτικός, τώρα, έχει πάει τη διαμαρτυρία σε άλλο επίπεδο μιας και βγαίνει από τα ρούχα του για να εκφράσει την αγανάκτησή του.

Ο 71χρονος Svein Ingvald Opdal, πολιτικός του πράσινου κόμματος, φωτογραφήθηκε όπως ακριβώς τον γέννησε η μαμά του μπροστά από το διάπλου ενός κρουαζιερόπλοιου τη στιγμή που περνά από το χωριό Όλντεν. Ο ηλικιωμένος είχε εξοργισθεί από τον αριθμό των τουριστών που μεταφέρουν τα πλοία.

«Φτάσαμε στο Όλνεν νωρίτερα την Τετάρτη όπου πέρασαν τρία μεγάλα κρουαζιερόπλοια», δήλωσε στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό NRK. «Ανακαλύψαμε αργότερα ότι συνολικά υπήρχαν 11.000 επιβάτες και δεν είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Έτσι, αντί να κυματίζει ένα πανό όπως κάνουν σε άλλες πόλεις, ο Opdal αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί δείχνοντας τη... γύμνια του και ετοιμάζεται να πράξει το ίδιο στο επόμενο πλοίο που θα φτάσει στην πόλη του. Τη φωτογραφία τράβηξε η γυναίκα του, αλλά μάλλον προφανώς από ντροπή την ανέβασε μόνο στο Instagram του.