Δέκα τραυματίες από πυρά στο Μάντσεστερ – News.gr

Δέκα τραυματίες από πυρά στο Μάντσεστερ

Δέκα τραυματίες από πυρά στο Μάντσεστερ

Στη συνοικία Μος Σάιντ, λίγες ώρες νωρίτερα είχε τελειώσει το καρναβάλι της Καραϊβικής

Δέκα άνθρωποι νοσηλεύονται έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την περασμένη νύκτα στο Μάντσεστερ (βόρεια Αγγλία), ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία εκλήθη τις 02:30 τα ξημερώματα στην Κλέρμοντ Ρόουντ, στη συνοικία Μος Σάιντ, και ανακάλυψε πως πολλοί άνθρωποι είχαν τραυματισθεί.

Τα θύματα φέρουν τραύματα από ελαφρά έως σοβαρά, τα οποία όμως δεν φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους.

Στη συνοικία υπήρχε αρκετός κόσμος καθώς είχαν συμμετάσχει σε καρναβάλι της Καραϊβικής που είχε τελειώσει μερικές ώρες νωρίτερα, εξήγησε η αστυνομία.

Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν που ακριβώς σημειώθηκε το επεισόδιο και ποιός ευθύνεται για μια τέτοια επίθεση ενώ επιπλέον αστυνομικοί θα περιπολούν σήμερα το πρωί και τις επόμενες ημέρες στη ζώνη αυτή.

Στις 22 Μαΐου 2017 το Μάντσεστερ είχε πληγεί από επίθεση που είχε πραγματοποιήσει ένας 22χρονος Βρετανός λιβυκής καταγωγής, ο οποίος είχε πυροδοτήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό κατά την έξοδο των θεατών από μια συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας της ποπ Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα.

Είκοσι δύο άνθρωποι είχαν σκοτωθεί από την επίθεση αυτή και περίπου 100 είχαν τραυματισθεί. Το μικρότερο από τα θύματα, η Σάφι Ρούσος, ήταν οκτώ ετών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...