Η βόμβα στις αποσκευές ήταν… σεξουαλικά βοηθήματα

Η βόμβα στις αποσκευές ήταν… σεξουαλικά βοηθήματα

Έκλεισε ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου Schonefeld στο Βερολίνο

Αναστάτωση που οδήγησε στο κλείσιμο του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου Schonefeld στο Βερολίνο, προκάλεσαν οι υποψίες για βόμβα σε αποσκευή επιβάτη, η οποία τελικά αποδείχθηκε, ότι ήταν σεξουαλικά βοηθήματα, όπως μεταδίδει το CNN.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία της Γερμανίας, κατά τον έλεγχο των αποσκευών με ακτίνες Χ, εντοπίστηκε «ύποπτο περιεχόμενο σε μία αποσκευή». Επειδή όμως από την αρχική σάρωση των αποσκευών, δεν ήταν σαφές σε ποια ακριβώς βαλίτσα βρισκόταν το ύποπτο αντικείμενο, εκδόθηκε προειδοποίηση με αποτέλεσμα το κλείσιμο του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου, έως ότου η αστυνομία ψάξει όλες τις ύποπτες αποσκευές.

Τελικά εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης της βαλίτσας, ο οποίος σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία, πιθανώς λόγω αμηχανίας ήταν απρόθυμος να εξηγήσει με λεπτομέρειες τι περιείχε η αποσκευή του, κάνοντας λόγο για «τεχνικά πράγματα». Για το λόγο αυτό κλήθηκε η ομάδα εξουδετέρωσης βομβών, η οποία μετά από έρευνα που διήρκεσε μία ώρα, διαπίστωσε ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν... σεξουαλικά βοηθήματα.