Λείψανα αγοριού βρέθηκαν στο τροχόσπιτο της φρίκης στο Νέο Μεξικό

Λείψανα αγοριού βρέθηκαν στο τροχόσπιτο της φρίκης στο Νέο Μεξικό

Συνεχίζεται το θρίλερ στην έρημο του Νέου Μεξικού όπου δύο άνδρες κρατούσαν υποσιτισμένα και σε άθλιες συνθήκες 11 παιδιά

Τα λείψανα ενός μικρού αγοριού εντοπίστηκαν στο απομονωμένο αυτοσχέδιο συγκρότημα στην έρημο του Νέου Μεξικού, λίγες ημέρες αφού η αστυνομία έσωσε από εκεί έντεκα υποσιτισμένα παιδιά, σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει τις ΗΠΑ.

Προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα λείψανα, όπως ανακοίνωσε το σερίφης της κομητείας Τάος Τζέρι Χόγκριφι.

Η αστυνομία επενέβη στον ιδιότυπο καταυλισμό στις 3 Αυγούστου στο πλαίσιο της έρευνας για την απαγωγή ενός τρίχρονου παιδιού, του Αμπντούλ- Γάνι Ουάχαζ, από τον πατέρα του πριν μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο πατέρας είχε πει στη μητέρα του αγοριού ότι θα του κάνει ένα είδος εξορκισμού. Όπως αναφέρει η αστυνομία το τρίχρονο αγόρι έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως ο πατέρας του πίστευε ότι τον έχει κυριεύσει ο διάβολος.

Ο πατέρας του αγοριού, ο Σίραζ Ουάχαζ, 39 ετών, συνελήφθη μαζί με έναν άλλον άνδρα, τον Λούκας Μόρτον, και εναντίον τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών. Κατά τη σύλληψή του ο Ουάχαζ είχε στην κατοχή του πολλά όπλα, μεταξύ των οποίων και ένα γεμάτο ημιαυτόματο όπλο AR-15.

«Βρήκαμε τα λείψανα χθες (Δευτέρα), την ημέρα των τέταρτων γενεθλίων του Άμπντουλ», δήλωσε ο σερίφης Χόγκριφι χθες Τρίτη.

Επιπλέον, τρεις γυναίκες που βρέθηκαν στο σημείο συνελήφθησαν, αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθερες. Οι γυναίκες, που πιστεύεται ότι είναι μητέρες κάποιων από τα παιδιά, έχουν κατονομαστεί ως Τζάνι Λεβέιλ και Σαμπχάνα Ουάχαζ, 35 ετών, και Χούζραχ Ουάχαζ, 38 ετών.

Το αγροτεμάχιο όπου ο Ουάχαζ και ο Μόρτον είχαν δημιουργήσει αυτό το αυτοσχέδιο κατάλυμα ανήκει σε έναν κάτοικο της περιοχής, τον Τζέισον Μπάτζερ, ο οποίος είχε ζητήσει επανειλημμένα από τις αρχές να τους διώξουν.

Οι αρχές εισέβαλαν στο συγκρότημα αφού έλαβαν ένα μήνυμα, πιθανόν από ένα από τα παιδιά, το οποίο έγραφε: «Πεινάμε και χρειαζόμαστε τρόφιμα και νερό».