Παππούδες το έσκασαν από οίκο ευγηρίας για να πάνε σε φεστιβάλ Χέβι Μέταλ!

Παππούδες το έσκασαν από οίκο ευγηρίας για να πάνε σε φεστιβάλ Χέβι Μέταλ!

Όταν τους βρήκε η αστυνομία, ήταν απρόθυμοι να φύγουν

Δυο ηλικιωμένοι άντρες το έσκασαν από το γηροκομείο που ζούσαν, την Παρασκευή, με σκοπό να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ χέβι μέταλ Wacken Open Air.

Αμέσως στον οίκο ευγηρίας σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε η αστυνομία όταν διαπιστώθηκε ότι οι δυο άντρες απουσίαζαν.

Όπως γράφει η Deutsche Welle, αργότερα η αστυνομία βρήκε τους δυο... μεταλάδες ηλικιωμένους  στις τρεις τα ξημερώματα στο εν λόγω φεστιβάλ, το μεγαλύτερο φεστιβάλ χέβι μέταλ μουσικής στον κόσμο. Εκπρόσωπος μάλιστα της αστυνομίας δήλωσε ότι ήταν «αποπροσανατολισμένοι και ζαλισμένοι».

Οι άνδρες ήταν απρόθυμοι να εγκαταλείψουν το τετραήμερο φεστιβάλ, οπότε η αστυνομία τους συνόδευσε στο σπίτι με τη βοήθεια ενός ταξί και ενός περιπολικού.

«Προφανώς τους άρεσε το φεστιβάλ», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Merle Neufeld στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, Norddeutscher Rundfunk.

Το φετινό Wacken ήταν sold out με πάνω από 75.000 άτομα κοινό. Headliners ήταν μερικά από τα δυνατά ονόματα της μέταλ σκηνής, όπως Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy, In Extremo και Eskimo Callboy.