Αετός επιτίθεται σε 8χρονο κορίτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αετός επιτίθεται σε 8χρονο κορίτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επίδειξη των κυνηγετικών ικανοτήτων των αετών, το αρπακτικό είδε την μικρή θεατή ως θήραμα

Την τρομακτική εμπειρία που έζησε ένα 8χρονο κορίτσι στο Κιργιστάν, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν χρυσό αετό, που το πέρασε για θήραμα, κατέγραψε βίντεο ντοκουμέντο.

Στο βίντεο διακρίνεται το αρπακτικό να κατεβαίνει από ψηλά κατευθυνόμενο προς το κορίτσι, το οποίο μόλις αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, αρχίζει να τρέχει. Σοκαρισμένοι οι θεατές που παρακολουθούσαν μία επίδειξη για τις κυνηγετικές ικανότητες του αετού στην περιοχή Issyk-Kul της Κιργιζίας στην Κεντρική Ασία, είδαν το τεράστιο πτηνό με άνοιγμα φτερών περίπου 2 μέτρων να πέφτει με δύναμη πάνω στο κορίτσι και να το ρίχνει στο έδαφος, καρφώνοντας τα νύχια του στο σώμα της.

Αμέσως σπεύδουν δύο από άνδρες, οι οποίοι μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνουν να απελευθερώσουν την 8χρονη από τα νύχια του αετού και το σοκαρισμένο κορίτσι διακρίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Η 8χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν ράμματα στα χέρια και την πλάτη και παρέμεινε εκεί για προληπτικούς λόγους, καθώς ήταν σαφώς σοκαρισμένη.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης του αετού που ανήρτησε η Daily Mail στο YouTube: