Συνελήφθησαν 18 άνδρες για αλλεπάλληλους βιασμούς 12χρονης

Συνελήφθησαν 18 άνδρες για αλλεπάλληλους βιασμούς 12χρονης

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να την νάρκωναν και να την απειλούσαν

Δεκαοκτώ άνδρες εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου στην πόλη Τσενάι της Ινδίας, με την κατηγορία ότι βίαζαν συστηματικά μια 12χρονη μέσα σε διάστημα 7 μηνών.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι φρουροί ασφαλείας, συντηρητές ανελκυστήρων και υδραυλικοί, που εργάζονταν σε ένα συγκρότημα κατοικιών, όπου διέμενε η 12χρονη, ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι κατηγορούμενοι από το Τσενάι νάρκωναν την 12χρονη και στη συνέχεια την οδηγούσαν σε άδεια διαμερίσματα του συγκροτήματος και την βίαζαν, ανακοίνωσε η αστυνομία. Δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν, ότι την απειλούσαν με μαχαίρια και ότι της έλεγαν, πως θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με τις επιθέσεις, αν το έλεγε σε κάποιον.

Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο το θύμα το εκμυστηρεύθηκε στη μεγαλύτερη αδελφή του, η οποία την είχε επισκεφθεί από το Νέο Δελχί, γεγονός που οδήγησε την οικογένεια στο να υποβάλει καταγγελία, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Times of India. Η αστυνομία συνέλαβε τους άνδρες χθες Δευτέρα με τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του εκφοβισμού. Η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τους δικηγόρους να επιτίθενται στους υπόπτους στις σκάλες του ανώτατου δικαστηρίου της πόλης κατά την προσαγωγή τους. Ένας από τους υπόπτους διακρίνεται να προσπαθεί να προστατευθεί από τα χτυπήματα, ενώ οι περαστικοί τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τους.

Κατά μέσον όρο περισσότερες από 100 υποθέσεις βιασμών γυναικών καταγγέλλονταν καθημερινώς στην Ινδία το 2016, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από την εθνική υπηρεσία καταγραφής της εγκληματικότητας. Περίπου έξι από τα θύματα αυτά ήταν μικρότερα από 12 ετών.

2
σχόλια
  1. avatar LUCI666FER

    HIROURGIKOS eunouhismos KE ISOVIA HORIS DIKEOMA EFESIS I ANASTOLIS GIA OLOUS TOUS VIASTES ANA TON KOSMO.

  2. avatar Ερωτιάρης

    Η σαπίλα έχει φτάσει μέχρι το κόκκαλο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...