Ένας καφές τον έβγαλε εκτός εαυτού

Ένας καφές τον έβγαλε εκτός εαυτού

Λέρωσε το πουκάμισο του και ξέσπασε σε οδηγό - Δείτε το βίντεο

Μπορεί ένας καφές να φέρνει κοντά τους ανθρώπους υπάρχει και το ενδεχόμενο όμως να προκαλέσει επεισόδιο. Αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση όπου ένας Άγγλος οδηγός παραλίγο να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα σε έναν μικρό κυκλικό κόμβο στην περιοχή του Bushey Mill Lane, στο Γουότφορντ.

Τα φρένα πανικού είχαν ως αποτέλεσμα ο καφές που είχε στο αυτοκίνητό του να χυθεί λερώνοντας το λευκό κοντομάνικο πουκάμισο που φορούσε.

Στο άλλο όχημα επέβαινε μια Γαλλίδα η οποία έκανε το... λάθος να κορνάρει. Ξαφνικά είδε τον άνδρα να βγαίνει από το αυτοκίνητό του σε έξαλλη κατάσταση και να πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις φωνάζοντας «Πηγαίνω σε γαμ... συνέντευξη για δουλειά. Κοίτα πως έγινα».

Εκείνη του απάντησε «δεν με ενδιαφέρει για τη δουλειά σου» και ο άνδρας σε κατάσταση αλλοφροσύνης άρχισε να κλωτσά το αυτοκίνητό της ουρλιάζοντας «έχυσες τον καφέ πάνω μου».
Και δεν σταμάτησε εκεί. Πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το πλαστικό ποτήρι με τον καφέ που είχε απομείνει και τον πέταξε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματός της. Μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Σε κατάσταση σοκ η οδηγός από τη Γαλλία δημοσίευσε το βίντεο του περιστατικού στο youtube γράφοντας το εξής: «Δεύτερη εβδομάδα που οδηγώ στην Αγγλία και με καλωσόρισε αυτός ο Άγγλος! Υπάρχουν μεγάλα χτυπήματα στο αυτοκίνητό μου από τις κλωτσιές του».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καφές δεν ευθύνεται για την απρεπή συμπεριφορά του οδηγού...

Παρακαλούμε περιμένετε ...