Το τραγικό τέλος της πρώην Μις Μ. Βρετανία και του συντρόφου της

Το τραγικό τέλος της πρώην Μις Μ. Βρετανία και του συντρόφου της

Το σπαρακτικό μήνυμα λίγες μέρες προτού βρεθεί και εκείνος νεκρός

«Ποτέ δεν θα σταματήσω να σε αγαπώ και η καρδιά μου θα είναι δική σου μέχρι τη μέρα που θα σε συναντήσω, θα σε δω πολύ σύντομα άγγελέ μου, γι' αυτό κράτησε ζεστό το κρεβάτι για μένα», είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ένα συγκλονιστικό ποστ, λίγες ώρες μετά την κηδεία της αγαπημένης του.

Ο Άαρον Άρμστρονγκ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο της αγαπημένης του Σόφι Γκράντον και έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί λίγες ημέρες πριν.

Η Σόφι ήταν πρώην Μις Μ. Βρετανία, ενώ το 2016 είχε λάβει μέρος σε γνωστό ριάλιτι της βρετανικής τηλεόρασης.

Ελάχιστοι γνώριζαν ωστόσο πως η 32χρονη, πανέμορφη κοπέλα πάλευε για χρόνια με την κατάθλιψη. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ήταν συντετριμμένη λόγω του θανάτου ενός πολύ στενού της φίλου. Ήταν το χτύπημα που την αποτελείωσε, με αποτέλεσμα στις 22 Ιουνίου να βάλει τέλος στη ζωή της. Το άψυχο κορμί της εντόπισε στο σπίτι των γονιών της, κοντά στο Νιούκασλ, ο αγαπημένος, Άαρον Άρμστρονγκ.

Ο 25χρονος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την τραγωδία, κάτι άλλωστε που φαινόταν κι από τα σχόλιά του στα social media. Η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης του τελέστηκε την Παρασκευή 6/7 στη γενέτειρά της, το Νιούκασλ. Ο Άαρον ήταν εκεί, την αποχαιρέτησε και της υποσχέθηκε πως σύντομα θα ξανασυναντηθούν.

Την Τρίτη 10/7, το άψυχο κορμί του εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Μπλιθ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νορθούμπρια δήλωσε: «Περίπου στις 12.20 μμ η αστυνομία έλαβε μια αναφορά από την υπηρεσία ασθενοφόρων ότι ένας 25χρονος άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός σε ακίνητο της οδού Φιούρνας Ρόουντ στο Μπεμπσάιντ του Μπλιθ. Δεν πιστεύεται ότι υπάρχει εμπλοκή τρίτων και τώρα θα συνταχθεί έκθεση για τον ιατροδικαστή».

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αστυνομικές αρχές δεν διαπίστωσαν κάτι ύποπτο, υπονοώντας πως πρόκειται για αυτοκτονίες...