Τι συμβαίνει όταν ξεχνάς να βάλεις χειρόφρενο στη Lambo (βίντεο)

Τι συμβαίνει όταν ξεχνάς να βάλεις χειρόφρενο στη Lambo (βίντεο)

Οι ζημιές που υπέστη η… ακυβέρνητη Lamborghini Gallardo Spyder

Κάθεσαι ανέμελος στο μπαράκι, απολαμβάνεις το ποτάκι σου και χαζεύεις στο «πανέξυπνο» κινητό σου. Ξάφνου βλέπεις να πλησιάζει προς το μέρος σου ένα supercar χωρίς οδηγό.

Η ταχύτητα δεν είναι μεγάλη, αλλά βλέποντας ότι δεν βρίσκεται κανείς μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητο εύλογα φοβάσαι και αντιδράς ενστικτωδώς τραβώντας το ψηλό τραπεζάκι που βρίσκεται μπροστά σου.

Το supercar ακινητοποιείται στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το μπαρ, κόσμος μαζεύεται γύρω να δει τι ακριβώς συμβαίνει αφού δεν υπάρχει άνθρωπος μέσα και μετά από λίγη ώρα φτάνει και ο ιδιοκτήτης, που προφανώς έψανχε να βρει το πανάκριβο αυτοκίνητό του. Ο ασπρομάλλης κύριος διαπιστώνει εκείνη τη στιγμή ότι είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο. Το περιστατικό δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας, αλλά είναι πραγματικό καθώς συνέβη στις 26 Ιουνίου σε δρόμο του Χονγκ Κονγκ.

Όσο για το ακυβέρνητο supercar, αυτό ήταν μια Lamborghini Gallardo Spyder (κοντά στις 200.000 δολάρια η αξία της), η οποία υπέστη μικρές επιφανειακές ζημιές που προφανώς θα κοστίσουν ένα καθόλου μικρό ποσό για την αποκατάστασή τους.