Έπιασαν τον Τούρκο ιεροκήρυκα που μάθαινε το ποίμνιο Gagnam και ακολασίες

Έπιασαν τον Τούρκο ιεροκήρυκα που μάθαινε το ποίμνιο Gagnam και ακολασίες

Ο πολυγραφότατος Αντνάν Οκτάρ εκμεταλλεύτηκε την άνοδο του Ερντογάν και έφτιαξε μια αίρεση - χαρέμι

Μαζική επιχείρηση με εφόδους και δεκάδες αστυνομικούς εξαπέλυσε η τουρκική αστυνομία για να συλλάβει τον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα και τηλε-ευαγγελιστή, Αντνάν Οκτάρ αλλά και άλλους 235 (!) ανθρώπους που κατηγορούνται ότι σχετίζονται μαζί του.

Ο Οκτάρ είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες – κόλαση: της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της σεξουαλικής κακοποίησης!

Στην ανακοίνωση των τουρκικών αρχών, που αναμεταδίδει το πρακτορείο Anadolu αναφέρεται ότι έγιναν επιδρομές σε πέντε επαρχίες της Κωνσταντινούπολης για να πιάσουν τον Τούρκο ιεροκήρυκα και τους ακολούθους του.

Η αστυνομία ερεύνησε νωρίς το πρωί το σπίτι του Οκτάρ στη συνοικία Τσεγκέλκιοϊ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, και τον συνέλαβε μαζί με τους σωματοφύλακές του, σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah.

Τον Φεβρουάριο η ρυθμιστική αρχή τηλεόρασης της Τουρκίας διέκοψε τη μετάδοση ενός τηλεοπτικού προγράμματος στο οποίο παρουσιαστής ήταν ο Οκτάρ και το οποίο αναμείγνυε τη συζήτηση με τον χορό, με τη δικαιολογία ότι παραβιάζει την ισότητα των δύο φύλων και τα δικαιώματα των γυναικών.

Ποιος είναι ο Τούρκος ιεροκήρυκας που μαθαίνει στο ποίμνιο του ακολασίες

Ο Οκτάρ παρουσιάζει τηλεοπτικά προγράμματα κυρίως συζήτησης στο τηλεοπτικό του δίκτυο A9, στα οποία μιλούσε για τις ισλαμικές αξίες και μερικές φορές χόρευε με νεαρές γυναίκες τις οποίες αποκαλούσε «γατάκια», ενώ τραγουδούσε παρέα με νεαρούς άνδρες, τους οποίους αποκαλούσε «λιοντάρια».

Το 2006 ο Οκτάρ έγραψε το βιβλίο «Ο Άτλας της Δημιουργία» με το ψευδώνυμο Χαρούν Γιαχία. Σε αυτό εξηγεί ότι η θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου αποτελεί τη ρίζα της παγκόσμιας τρομοκρατίας. Συνολικά έχει γράψει περισσότερα από 300 βιβλία, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 73 γλώσσες, όπως αναφέρει στον ιστότοπό του το Α9.

Ο Αντνάν Οκτάρ (ή Χαρούν Γιαχία) κηρύττει τον «Ισλαμικό Δημιουργισμό», πολεμά την θεωρία της εξέλιξης, ενώ έχει φτιάξει ένα μεγάλο χαρέμι δίνοντας μία δική του ερμηνεία περί του τι σημαίνει φεμινισμός με υπάκουα κορίτσια τα οποία εξυπηρετούν τις σεξουαλικές του ορέξεις. Και των φίλων του. Και όσων τέλος πάντων έχει σχέσεις. Όπως συμβαίνει βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις πίσω από αυτές τις σέχτες και τους ηγέτες τους κρύβονται η κακοποίηση, οι εκβιασμοί και σκληρό συνωμοσιολογικό πολιτικό… παιχνίδι.

Με κύρια έμπνευση τους αντίστοιχους ευαγγελιστές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Οκτάρ έχει επηρεαστεί από τους αρνητές της θεωρίας της εξέλιξης. Η θεωρία του κερδίζει έδαφος στην Τουρκία αλλά και σε άλλες χώρες του μουσουλμανικού κόσμου. Ο πάτρωνας Οκτάρ διδάσκει την θεωρία του από τη δεκαετία του '80 έχοντας αποκτήσει μία εκδοτική αυτοκρατορία, πλέον μία διαδικτυακή αυτοκρατορία (λέγεται πως έχει σχέση με πάνω από 60 ιστοτόπους που προμοτάρουν τα γραπτά του) καθώς και την τηλεοπτική του εκπομπή.

Το φαραωνικό του έργο «Ο Άτλας της Δημιουργίας» αριθμεί 850 σελίδες. Ένα γραπτό που επιτίθεται στον Δαρβινισμό με σφοδρότητα αναπτύσσοντας επιχειρήματα για την ανωτερότητα της «Επιστήμης του Κορανίου» πάνω από το «ψέμα της Εξέλιξης». Σύμφωνα με τον Άτλαντα του Οκτάρ κάθε φυτό ή ζώο πάνω στον πλανήτη δημιουργήθηκε αψεγάδιαστο στην μορφή που βρίσκεται σήμερα και δεν έχει υποστεί καμία μετατροπή.

Σε προηγούμενες δεκαετίες έχει διατελέσει σύμβουλος αρκετών Τούρκων πολιτικών ενώ δεν έχει διστάσει να καλέσει δημοσιογράφους από το εξωτερικό, με όλα τα έξοδά τους πληρωμένα, για να του πάρουν συνέντευξη. Έχει δεχθεί και συνεχίζει να δέχεται δωρεές από μεγιστάνες από το Ντουμπάι και την Σαουδική Αραβία.