Ηθοποιοί σε μιούζικαλ εξοργίστηκαν με θεατές που έβλεπαν… Μουντιάλ

Ηθοποιοί σε μιούζικαλ εξοργίστηκαν με θεατές που έβλεπαν… Μουντιάλ

«Αν πω ότι είμαι οργισμένος θα είναι λίγο! Θα πρέπει να οδηγηθούν έξω και να εξευτελιστούν!»

Ηθοποιοί στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου εξέφρασαν την οργή τους σε δύο γυναίκες θεατές στις πρώτες σειρές του θεάτρου, οι οποίες την ώρα της παράστασης παρακολουθούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα τα πέναλτι του αγώνα Αγγλίας - Κολομβίας στο Παγκόσμιο ΚύπελλοΠοδοσφαίρου στη Ρωσία.

Ο ηθοποιός του μιούζικαλ «Ο Τιτανικός» Νίαλ Σίι είπε ότι δύο γυναίκες «όχι μόνο παρακολουθούσαν τη διαδικασία των πέναλτι στα τηλέφωνά τους, αλλά φώναζαν "yesss" σε κάθε γκολ».

Ο Νίαλ Σίι απευθυνόμενος στις δύο γυναίκες είπε ότι δεν έτυχε ποτέ να παίξει μπροστά σε τόσο αδαές κοινό, σύμφωνα με το BBC και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο αγώνας συνέπεσε με την παράσταση στο Nottingham Theatre Royal την περασμένη Τρίτη.

Στη δραματική κορύφωση του παιχνιδιού η Αγγλία νίκησε την Κολομβία στη φάση των «16» και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Ωστόσο κάποιοι από το κοινό δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και παρακολουθούσαν τον αγώνα στα κινητά τους, παρά το γεγονός ότι ένα διαφορετικό είδος δράματος ξεδιπλωνόταν στη σκηνή.

Ο ηθοποιός, Κίραν Μπράουν έγραψε στο Twitter: «Άναυδος, δύο κυρίες, μία μεγαλύτερης ηλικίας, μία μεσήλικας, στην πρώτη γραμμή παρακολουθούν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στα τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της πιο σπαραχτικής στιγμής στη σκηνή με τις σωστικές λέμβους, φωνάζοντας και επευφημώντας σαν ανόητες μαθήτριες σχολείου».

«Αν πω ότι είμαι οργισμένος θα είναι λίγο! Θα πρέπει να οδηγηθούν έξω και να εξευτελιστούν!».
Ο Σίι πρόσθεσε ότι μία ηθοποιός έκανε νόημα στις γυναίκες να απομακρύνουν τα τηλέφωνά τους, αλλά εκείνες απλά «χαμογέλασαν και απάντησαν ξέρουμε - κερδίσαμε!!».

Ο Στίβεν Γουέμπ ένας από τους συντελεστές της παράστασης έγραψε: «Αν έρχεστε στο θέατρο για να δείτε την παράσταση, μην το κάνετε... μην κάθεστε με το τηλέφωνο για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο!!! Μείνετε στο σπίτι! Είναι τόσο μεγάλη ασέβεια! Ειδικά εάν κάθεστε στην πρώτη σειρά !!!! # manners #GoHome».

Ένας θεατρόφιλος έγραψε σε έναν από τους συντελεστές της παράστασης: «Αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους της φοβερής κυρίας στις μπροστινές θέσεις που δεν μπορούσε να μείνει μακριά από το τηλέφωνό της».

Σε δήλωση των εκπροσώπων του θεάτρου αναφέρεται ότι όλοι από το κοινό κλήθηκαν να κλείσουν τα τηλέφωνά τους, καθώς εισήλθαν στο θέατρο και ότι ένας υπεύθυνος βρισκόταν στην πλατεία αλλά δεν είδε κάποια αναταραχή.

«Φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες στην πρώτη σειρά, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη σκηνή, ίσως δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι οι ενέργειές τους μπορούσαν να ακουστούν», αναφέρεται στη δήλωση.
«Ακόμα κι αν οι άνθρωποι στο κοινό αισθάνονται ότι είναι διακριτικοί όταν ελέγχουν τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια μιας παράστασης, είναι τόσο ασέβεια και αποσπούν την προσοχή των ηθοποιών στη σκηνή και των άλλων γύρω τους.

Το προσωπικό μας είναι σε επαγρύπνηση για να σταματήσει αυτό το είδος συμπεριφοράς, όπου είναι πρακτικό να το κάνουμε αυτό χωρίς να αποσπάται η προσοχή από τη δράση επί σκηνής, αλλά βασιζόμαστε επίσης στους ανθρώπους να επιδεικνύουν ευγένεια και σεβασμό στους γύρω τους όταν έρχονται για να δουν μια θεατρική παράσταση».