Η εθνική Βελγίου «απειλή» για αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών της χώρας

Η εθνική Βελγίου «απειλή» για αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών της χώρας

Πριν το Μουντιάλ έταξε επιστροφή του ποσού αγοράς, αν οι «κόκκινοι διάβολοι» πετύχουν πάνω από 15 γκολ

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια ιδέα μάρκετινγκ, όσο καλή κι να φαίνεται στην αρχή, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και μάλιστα με θεαματικό τρόπο, όπως φαίνεται να συμβαίνει με μια βελγική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών, που πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου διαφήμιζε δωρεάν τηλεοράσης, αν η εθνική ομάδα της χώρας πετύχει πάνω από 15 γκολ στη διοργάνωση.

Ειδικότερα, η διαφήμιση της εταιρείας ανέφερε: «Είστε φίλαθλος του Βελγίου; Με μια καλή τηλεόραση, μπορείτε φέτος να απολαύσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σαν να καθόσασταν στην πρώτη σειρά! Και πιθανόν, εντελώς δωρεάν, καθώς εάν το Βέλγιο πετύχει πάνω από 15 γκολ, η εταιρία μας θα σας επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό της αγοράς σας».

Το Βέλγιο έχει πετύχει μέχρι στιγμής 12 γκολ, αριθμός ικανός να προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα σε κάποια στελέχη της εταιρείας, αν και κάποιοι από τους παίκτες του Βελγίου, απ’ ό, τι φαίνεται, ελπίζουν να εκμεταλλευθούν την προσφορά αυτή. «Οι φίλοι μας αγόρασαν από αυτούς μια τηλεόραση και... το σκέφτομαι», δήλωσε ο Ντράις Μέρτενς σε εκπροσώπους του Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Ιαπωνία, προσθέτοντας -προς απογοήτευση όπως φαίνεται της εταιρείας ηλεκτρικών ειδών- ότι στο Βέλγιο αρέσει «να σκοράρει πολλά γκολ».