Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρές 11χρονες στην Κύπρο

Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρές 11χρονες στην Κύπρο

Η 40χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτο, το οποίο ανατράπηκε

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η τραγωδία με δύο 11χρονα κορίτσια, τα οποία επέστρεφαν από εκπαιδευτική εκδρομή στο εξωτερικό και σκοτώθηκαν σε τροχαίο κατά την επιστροφή του από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Πάφο.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com, η 40χρονη οδηγός του μοιραίου οχήματος φέρεται να επικαλείται τον παράγοντα κόπωση, σε κατάθεση που έδωσε, ενώ πληροφορίες την φέρουν να παραδέχεται, ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Η 40χρονη επέστρεφε με τέσσερα παιδιά στην Κύπρο από εκπαιδευτική εκδρομή στο εξωτερικό, μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και μετέβαιναν στην Πάφο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του, να χτυπήσει δεξιά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και εν συνεχεία να συρθεί περίπου 50 με 60 μέτρα, να αναποδογυριστεί και να ακινητοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον υποδιευθυντής της Τροχαίας Χάρη Ευριπίδου, τα δύο άτυχα κορίτσια δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαία τον θάνατο, ενώ το ένα απ' αυτά εκτοξεύθηκε έξω από το αυτοκίνητο και καταπλακώθηκε απ' αυτό. Τα άλλα παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, καθώς και η 40χρονη οδηγός, εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματιστούν σοβαρά και απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική.