Έπεσε από τροχό του λούνα παρκ προσπαθώντας να βγάλει… selfie (BINTEO)

Έπεσε από τροχό του λούνα παρκ προσπαθώντας να βγάλει… selfie (BINTEO)

Τρεις μεθυσμένοι φίλοι ήθελαν να βγάλουν selfies από ύψος 50 μέτρων

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απόπειρα τριών μεθυσμένων φίλων να αναρριχηθούν σε τροχό λούνα παρκ στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, προκειμένου να βγάλουν θεαματικές selfies από ύψος 50 μέτρων, καθώς ένας απ' αυτούς έπεσε και δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του Ιρκούτσκ, Βλαντίμιρ Πρέλοβσκι, τέσσερις φίλοι που είχαν εμφανώς καταναλώσει αλκοόλ, μπήκαν παράνομα σε υπό διαμόρφωση χώρο λούνα παρκ και οι τρεις απ' αυτούς άρχισαν να αναρριχόνται στους μεταλλικές σωλήνες του τροχού. Ο τέταρτος έμεινε στο έδαφος και βιντεοσκοπούσε με το κινητό του το παράτολμο εγχείρημα. Ξαφνικά ο ένας από τους τρεις έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος περίπου 50 μέτρων, με το σώμα του να χτυπάει κατά την πτώση στους μεταλλικούς σωλήνες του τροχού.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του Ιρκούτσκ, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι αρχές συνέλαβαν τους δύο φίλους του που αναρριχήθηκαν στον τροχό. Το τρομερό ατύχημα κατέγραψε ο τέταρτος της παρέας, με το βίντεο της πτώσης του άτυχου άνδρα να έχει αναρτηθεί στο YouTube.