Ινδός λατρεύει τον Ντόναλντ Τραμπ ως…Θεό!

Ινδός λατρεύει τον Ντόναλντ Τραμπ ως…Θεό!

«Η οικογένειά μου και οι άνθρωποι του χωριού με λένε τρελό...»

Πριν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει ηγέτης, ένας άντρας από την Ινδία διαισθανόταν πως ο τιμονιέρης των ΗΠΑ είχε κάτι ξεχωριστό. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο 31χρονος αγρότης Bussa Krishna από το Hyderabad της Ινδίας, μεταφέρει παντού την εικόνα του Τραμπ και προσεύχεται σε αυτόν πολλές φορές την ημέρα.

Για να ενισχύσει μάλιστα την αφοσίωσή του, δημιούργησε και μια σελίδα στο Facebook όπου δημοσιεύει βίντεο και εικόνες κάνοντας προσφορές, ή puja όπως λέγεται στην πίστη των Hindu, σε ένα ιερό στο χωριό Konne στην Telengana.

«Η οικογένειά μου και οι άνθρωποι του χωριού με λένε τρελό. Μου είχαν μάλιστα προτείνει να επισκεφθώ έναν ψυχολόγο. Τους απάντησα ότι δεν έχω ανάγκη να δω κανέναν και ότι ίσως εκείνοι θα έπρεπε να πάνε σε κάποιον ειδικό, γιατί αυτός είναι ο θεός μου και δεν με ενοχλεί ότι μου λένε οι άλλοι», είπε, σύμφωνα με το 9News της Αυστραλίας.

Ο 31χρονος, κατά την προσευχή του στον... θεό του κάνει προσφορές όπως κουρκουμά και λουλούδια ενώ η μανία του για τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ δε σταματά πουθενά- είτε όταν πηγαίνει στα μαγαζιά, είτε για τα χωράφια, μεταφέρει πάντα την εικόνα του Τραμπ μαζί του.

Η εκκεντρική αφοσίωσή του έχει ενοχλήσει αρκετούς όπως τους γονείς του οι οποίοι έχουν κουραστεί από τη συνεχή λατρεία του δισεκατομμυριούχου. Ένας γείτονάς του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό είπε σχετικά «Πάντα λέει ότι ο Τραμπ είναι ο Θεός του ότι είναι στην καρδιά του και πως του αρέσει πάρα πολύ, γι 'αυτό συνεχίζει να τον λατρεύει». Πάντως, η σελίδα του Krishna στο Facebook έχει πάνω από 4.500 φίλους από όλο τον κόσμο...