Σε θλιβερή κατάσταση ο Μαραντόνα στον αγώνα της Αργεντινής

Σε θλιβερή κατάσταση ο Μαραντόνα στον αγώνα της Αργεντινής

Οι κάμερες τον «συνέλαβαν» πολλές φορές να έχει «ξεφύγει», ενώ μετά το ματς αποχώρησε υποβασταζόμενος

Υποβασταζόμενος αποχώρησε από την εξέδρα του γηπέδου ο Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγα λεπτά μετά τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής χθες επί της Νιγηρίας.

Ο «Ντιεγκίτο» έζησε πάρα πολύ έντονα τον αγώνα με τους Αφρικανούς, κάτι που φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα όταν οι κάμερες τον «συνέλαβαν» πολλές φορές να έχει «ξεφύγει».

Μάλιστα, ο παλαίμαχος σταρ από το ξεκίνημα του ματς ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο κόσμος που βρισκόταν κάτω από εκεί που καθόταν τον αποθέωνε κι εκείνος ανταποκρινόταν με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε: Σε έκσταση ο Μαραντόνα στο γκολ του Μέσι

Ο πανηγυρισμός του, όμως, μετά το γκολ του Ρόχο - όχι με τον πιο κόσμιο τρόπο -  θα μείνει... αξέχαστος. Ο κορυφαίος -για πολλούς- ποδοσφαιριστής όλων των εποχών εθεάθη να πανηγυρίζει με τα μεσαία δάκτυλα των χεριών του σηκωμένα, από κάτω οι οπαδοί της Αργεντινής να τον αποθεώνουν και το διαδίκτυο να «παίρνει φωτιά»...

Μετά την πρόκριση της αγαπημένης του ομάδας, ο Μαραντόνα δεν μπορούσε καλά-καλά να περπατήσει μόνος του, με αποτέλεσμα άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος να τον οδηγήσουν σε μία αίθουσα όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε διευκρινήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, αρνούμενος τις φήμες ότι εισήχθη στο νοσοκομείο.

Ο διάσημος Αργεντινός έγραψε σχετικά στην σελίδα του στο facebook:  «Είμαι καλά, δεν ήμουν στο νοσοκομείο. Αισθανόμουν άσχημα κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο γιατρός που με είδε με συμβούλευσε να πάω σπίτι, αλλά ήθελα να μείνω επειδή τα παίζαμε όλα. Πώς θα μπορούσα να φύγω;».