Πέθανε από έμφραγμα μετά την ήττα της εθνικής Αιγύπτου στο Μουντιάλ

Πέθανε από έμφραγμα μετά την ήττα της εθνικής Αιγύπτου στο Μουντιάλ

Πρώην προπονητής και σχολιαστής ποδοσφαίρου υπέστη έμφραγμα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σ. Αραβία

Την τελευταία του πνοή άφησε αμέσως μετά την ήττα της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου από τη Σαουδική Αραβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο Αιγύπτιος σχολιαστής ποδοσφαίρου και πρώην προπονητής της Αιγυπτιακής ομάδας Ζαμάλεκ, Αμπντέλ Ραχίμ Μοχαμέντ, όπως γράφει η Daily Mail.

Ο Μοχαμέντ είχε κληθεί να σχολιάσει στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Αιγύπτου τον τελευταίο αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας στο Μουντιάλ, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν άντεξε το γεγονός, ότι η ομάδα του ηττήθηκε 2-1 με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και υπέστη έμφραγμα. Αμέσως ο γιος του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τον πρώην τερματοφύλακα της Αιγύπτου, Αχμέντ Φαουζί, ο οποίος ήταν επίσης προσκεκλημένος στην κρατική τηλεόραση, ο Μοχαμέντ ήταν «συναισθηματικά φορτισμένος» και φαινόταν «εξαντλημένος».

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή ακόμη και στο γήπεδο του Βόλγκογκραντ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αιγύπτου Έκτορ Ραούλ Κούπερ να εκφράζει τα συλλυπητήρια του, ευχόμενος να μην ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα, αυτό που προκάλεσε τον θάνατο του πρώην συναδέλφου του.