Ο Ντε Νίρο έβρισε τον Τραμπ σε απευθείας μετάδοση

Ο Ντε Νίρο έβρισε τον Τραμπ σε απευθείας μετάδοση

Όλα κυλούσαν ομαλά στα βραβεία Τόνι, όταν ο διάσημος ηθοποιός έβρισε τον πρόεδρο τον ΗΠΑ αιφνιδιάζοντας τους πάντες

Το αμερικανικό δίκτυο CBS μετέδωσε χθες σε  απευθείας τηλεοπτική μετάδοση την τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Τόνι, όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για να καταγγείλει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ... live!

Ο Ντε Νίρο εμφανίστηκε στη σκηνή του Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσει τον αστέρα της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν και τότε είπε: «Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ...ο Τραμπ. Δεν λέμε πλέον "κάτω ο Τραμπ". Λέμε "να πάει να γ...ο Τραμπ», είπε ο Ντε Νίρο χωρίς δισταγμό και στη συνέχεια  παρουσίασε τον Σπρίνγκστιν.

«Μπρους, μπορείς να ξεσηκώσεις τα πλήθη όσο κανένας άλλος. Και το πιο σημαντικό, σε αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, ξεσηκώνεις τους ψηφοφόρους, πάντα μαχόμενος -όπως εσύ περιγράφεις με τα δικά σου λόγια - για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στην κυβέρνηση. Πόση ανάγκη τα έχουμε αυτά τώρα!».

Το δίκτυο CBS παραλίγο να μεταδώσει τα σχόλια του Ντε Νίρο σε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, αλλά τελευταία στιγμή πρόλαβε και τα κάλυψε με ένα μακρόσυρτο μπιιιιιιιπ.

Ωστόσο, οι πρώτοι που άκουσαν τα σκληρά λόγια του ηθοποιού ήταν το κοινό και οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την τελετή βράβευσης, με αποτέλεσμα τα σχόλια του ηθοποιού να κάνουν τον γύρο του Twitter.

«Τα σχόλια του κ.Ντε Νίρο ήταν εκτός προγράμματος και αναπάντεχα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CBS. «Τα προσβλητικά λόγια αφαιρέθηκαν από την μετάδοση».

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει.