Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά από εβδομάδες

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά από εβδομάδες

Η Πρώτη Κυρία κάθισε δίπλα στον σύζυγό της αλλά δεν είπε λέξη

Η Μελάνια Τραμπ έκανε χθες μια πρώτη δημόσια εμφάνιση έπειτα από πολλές εβδομάδες απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, η οποία είχε εγείρει πολλά ερωτήματα τα οποία ενόχλησαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια δεν είχε εμφανιστεί δημοσίως μετά τη νοσηλεία της για πέντε ημέρες στα μέσα του Μαΐου για ένα «ήπιο πρόβλημα στα νεφρά».

Τελικά, προφανώς για να σταματήσει η φημολογία γύρω από την απουσία της, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ μετέβη χθες μαζί με τον σύζυγό της στην έδρα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA). Κάθισε δίπλα του αλλά δεν μίλησε καθόλου, για όση ώρα βρισκόντουσαν στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι.

Αντ'αυτής, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Πέρασε μια λίγο δύσκολη περίοδο, αλλά είναι πολύ καλά και είμαστε πολύ περήφανοι γι'αυτήν», δήλωσε ο Τραμπ. «Ο λαός της χώρας μας σε αγαπάει, σε ευχαριστούμε γλυκιά μου», είπε τέλος στρεφόμενος προς την σύζυγό του. Η Μελάνια τότε τον κοίταξε και του χαμογέλασε ευγενικά.

Καταγγέλλοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την σύζυγό του, ο Τραμπ είχε μερικές ώρες νωρίτερα χθες καταφερθεί για άλλη μια φορά εναντίον των μέσων ενημέρωσης.

«Τα μέσα ενημέρωσης Fake News υπήρξαν τόσο άδικα και σκληρά προς τη σύζυγό μου και την εκπληκτική πρώτη μας κυρία Μελάνια» ανέφερε σε μήνυμα που είχε αναρτήσει λίγο νωρίτερα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ανέφεραν τα πάντα: ότι σχεδόν πέθανε, ότι υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση, ότι εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο (κι εμένα τον ίδιο) για τη Νέα Υόρκη ή τη Βιρτζίνια ή ότι την κακομεταχειρίστηκαν. Όλα ψέματα, είναι πολύ καλά!", σημείωνε.

Πάντως, το πρώην μοντέλο ηλικίας 48 ετών δεν προβλέπεται να συνοδεύσει τον Αμερικανό πρόεδρο ούτε στη σύνοδο της G7, στα τέλη της εβδομάδας στον Καναδά, ούτε στην ιστορική σύνοδο κορυφής της Σιγκαπούρης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, την 12η Ιουνίου.