Τον δάγκωσε ο αποκεφαλισμένος κροταλίας που είχε σκοτώσει

Τον δάγκωσε ο αποκεφαλισμένος κροταλίας που είχε σκοτώσει

Μια εβδομάδα μετά το περιστατικό, ο άντρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση

Άντρας από το Τέξας θα χρειαστεί 26 δόσεις αντιδότου μετά το δάγκωμα που δέχτηκε από τον αποκεφαλισμένο κροταλία που μόλις είχε σκοτώσει.

Η Jennifer Sutcliffe δήλωσε στον τοπικό σταθμό KIII-TV ότι ο σύζυγός της εργαζόταν στον κήπο όταν είδε το φίδι μήκους 1,25 μέτρα και το αποκεφάλισε.

Όταν πήρε το άψυχο σώμα του φιδιού για να το πετάξει στα απορρίμματα, το κεφάλι τον δάγκωσε! Σύμφωνα με το BBC, το αντανακλαστικό του δάγκωμα του φιδιού είναι δυνατό ακόμα και πολλές ώρες μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με τη γυναίκα, ο σύζυγός της άρχισε να έχει αμέσως σπασμούς.

Ο άντρας διεκομίσθη με επιχείριση αερομεταφορά στο νοσοκομείο από το σπίτι του κοντά στο Corpus Christi, όπου υποβλήθηκε στην κατάλληλη θεραπεία.

Μια εβδομάδα μετά το περιστατικό, ο άντρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με αδύναμη λειτουργία στα νεφρά.

Η γιατρός στο Ινστιτούτο VIPER του Πανεπιστημίου της Αριζόνα Leslie Boyer προειδοποίησε τους πολίτες να αποφεύγουν να σκοτώνουν φίδια, ειδικά κόβοντάς τα σε κομμάτια.

«Είναι σκληρό για το ερπετό αλλά μένει και ένα μικρότερο κομμάτι που παραμένει δηλητηριώδες και δεν είναι καλό να το πιάσεις» εξήγησε.