Η Mossad τρολάρει τον Ερντογάν στο Twitter

Η Mossad τρολάρει τον Ερντογάν στο Twitter

Οι σατυρικές για τον Τούρκο Πρόεδρο αναρτήσεις στον λογαριασμό The Mossad έχου προκαλέσει την οργή των γειτόνων

Ένας λογαριασμός στο twitter με το όνομα της περιβόητης Μυστικής Υπηρεσίας του Ισραήλ (Mossad) ήταν αρκετός για να εκνευρίσει τους Τούρκους και ειδικότερα τους φανατικούς οπαδούς του Ερντογάν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα sigmalive.com.

Στην πραγματικότητα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, αυτός ο λογαριασμός ξεκίνησε ως φάρσα πριν από περίπου 2 χρόνια, καταφέρνοντας να μαζέψει 73.000 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ ο ίδιος ακολουθεί μόνο ένα άτομο, τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Με αφορμή το ευρύτερο κλίμα αντισημιτισμού που καλλιεργεί στο εσωτερικό της χώρας ο Ερντογάν και τις κατηγορίες ότι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από την αντιπολίτευση και την οικονομική κατάρρευση της χώρας, ο λογαριασμός ανεβάζει συχνά αναρτήσεις, οι οποίες κοροϊδεύουν τον Τούρκο Πρόεδρο και τις δηλώσεις του.

Οι αντιδράσεις των Τούρκων ήταν ακραίες, με αρκετούς μάλιστα από αυτούς να πιστεύουν, πως οι αναρτήσεις γίνονται από επίσημο λογαριασμό της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ισραήλ και να αναρτούν θανάσιμες απειλές εναντίον του μισητού κράτους. Σύμφωνα με την Jerusalem Post, τον λογαριασμό «Τhe Mossad» έχει ο Σον Ένι, ένας Καναδός που ζει στο Μοντιίν του Ισραήλ και εργάζεται στον κλάδο της πληροφορικής. Έτσι, ο Ένι άρχισε να κάνει αστείες αναρτήσεις με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, για τις οποίες συχνά κατηγορούνται οι Εβραίοι και η ίδια η Mossad. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει συνεχώς ακόλουθους από όλο τον κόσμο.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις για τον Ερντογάν: