Η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο ίσως χάσει τον τίτλο της από μια 36χρονη

Η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο ίσως χάσει τον τίτλο της από μια 36χρονη

«Είμαι η πιο σέξι γιαγιά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης»

Μια γυναίκα που πρόσφατα έγινε γνωστή στα μίντια ως «η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου» πρέπει να υπερασπιστεί τον... τίτλο της από μια 36χρονη ενθουσιώδη κικ μπόξερ που μόλις έγινε και η ίδια η γιαγιά!

Η Τζίνα Στιουαρτ, 47 ετών, γνώρισε τη φήμη νωρίτερα εντός του έτους, όταν έφτασε στους τελικούς του διαγωνισμού Maxim's Australia - ένα διαγωνισμό που την «έριξε» ενάντια σε 18χρονες. Όπως είχε δηλώσει στην Daily Mail Australia, δεν είχε κάνει καμία επέμβαση εκτός από την προσθετική στήθους πριν από 11 χρόνια. Η Αυστραλή Στιούαρτ που είναι γιαγιά μιας εγγονής 11 μηνών, φαίνεται πως χάνει την πρωτοκαθεδρία από τη βρετανίδα Κάρι Χίλτον η οποία έγινε γιαγιά στα 35!

«Είμαι η πιο σέξι γιαγιά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης», είπε η ίδια σε βρετανικό μέσο.

Επιπλέον, είπε ότι πιστεύει πως η Στιούαρτ έχει υποβληθεί σε επιπρόσθετες πλαστικές επεμβάσεις εκτός από τα στήθη της - αναφερόμενη στα μπότοξ - αλλά παραδέχεται ότι και η ίδια έχει δαπανήσει περί τα 17.000 δολάρια για εμφυτεύματα στήθους και μπότοξ.

Όταν δεν εργάζεται ως μάνατζερ μέσων ενημέρωσης, η Χίλτον διατηρεί το αψεγάδιαστο σώμα της χάρη στο κικ μπόξινγκ - ένα χόμπι που της έχει χαρίσει έξι ασημένια μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η Στιούαρτ, εν τω μεταξύ, δηλώνει για την αντίπαλό της ότι «είναι πανέμορφη όπως και κάθε άλλη γυναίκα εκεί έξω. Είναι ευπρόσδεκτη  για τον τίτλο, αλλά θα πρέπει να αγωνιστεί γι 'αυτό!», σημείωσε.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Κάρι Χίλτον και στη δεύτερη η Τζίνα Στιουαρτ.

https://www.instagram.com/p/Bjmh2z-FHuf/?taken-by=carrie__hilton