Εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην αγαπημένη του έξω από πανεπιστήμιο

Εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην αγαπημένη του έξω από πανεπιστήμιο

Μετά την πράξη του, ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Με τον πιο φρικτό τρόπο «πλήρωσε» την απόρριψη προς τον πρώην αγαπημένο της μια 21χρονη φοιτήτρια. Η νεαρή Natchareeya Thaprajit, έπεσε νεκρή από τα πυρά του 24χρονου φίλου της Pukkapong Chittarom έξω από το πανεπιστήμιο όπου εκείνη φοιτούσε επειδή είχε αρνηθεί μια πιθανή επανασύνδεσή τους. Η σοκαριστική εν ψυχρώ εκτέλεση συνέβη πρωινές ώρες σε περιοχή της Μπαγκόγκ στην Ταϊλάνδη και καταγράφηκε από κάμερα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μίντια, το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον πέντε χρόνια αλλά μόλις πρόσφατα είχαν χωρίσει - κατάσταση με την οποία ο δράστης δεν συμφιλιωνόταν.

Ο 24χρονος, φαίνεται από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, περίμενε την Natchareeya έξω από τη φοιτητική εστία όπου έμενε γύρω στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας. Το θύμα, φαίνεται να κινείται έξω από το πανεπιστήμιο Suan Sunandha Rajabhat και σταματάει όταν βλέπει τον πρώην της. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, ο Chittarom βγάζει ένα όπλο και τη σημαδεύει στο στήθος όπου και της προκάλεσες θανάσιμο τραυματισμό. Μετά την πράξη του, ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του αλλά τελικά τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η άτυχη φοιτήτρια εξέπνευσε λίγες στιγμές μετά τον πυροβολισμό.

Η άτυχη Natchareeya Thaprajit