Κυνηγός σκότωσε βούβαλο και η αγέλη τον εκδικήθηκε

Κυνηγός σκότωσε βούβαλο και η αγέλη τον εκδικήθηκε

Τραγικό τέλος είχε σε σαφάρι ένας νοτιοαφρικανός κυνηγός

Ο  54χρονος Claude Kleynhans διοργάνωσε σαφάρι μεγάλων ζώων στην Νότια Αφρική και ο ίδιος ήταν πολύ έμπειρος κυνηγός.  Η εταιρία του μάλιστα Guwela Hunting Safaris διαφήμιζε εγγυημένες επιτυχίες σε μια σειρά από ζώα, όπως ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, κροκόδειλους και ζέβρες: «Μεγάλοι βούβαλοι, 100% επιτυχία».

Στο τελευταίο του ταξίδι, ο Κλοντ είχε άλλη μία επιτυχία, αλλά έμελλε να είναι η τελευταία του. Εντόπισε την αγέλη, σημάδεψε και πέτυχε έναν τεράστιο βούβαλο. Την ώρα όμως που φόρτωνε το νεκρό ζώο στο όχημά του, ένα άλλο βουβάλι από την αγέλη του επιτέθηκε αιφνιδιαστικά. Το ζώο έσκισε τη μηριαία αρτηρία του κυνηγού - πατέρα τριών παιδιών - ο οποίος πέθανε επιτόπου, στις όχθες ποταμού.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» ο Claude ήταν πρώην αστυνομικός και τα τοπικά μέσα τον αποκάλεσαν ως «έναν από τους καλύτερους και ηθικότερους κυνηγούς της χώρας».

Μετά την είδηση του θανάτου του όμως η σελίδα του στο Facebook κατακλύστηκε από προσβλητικά μηνύματα, με άλλους να μιλούν για «πεπρωμένο» και άλλους να κάνουν λόγο πως «πήρε αυτό που άξιζε»...