Αιωνόβια αποκαλύπτει το αλλιώτικο μυστικό μακροζωίας της

Αιωνόβια αποκαλύπτει το αλλιώτικο μυστικό μακροζωίας της

Η Madeline Dye ισχυρίζεται ότι έφτασε τα 106 κάνοντας αποχή από τους άντρες

Είναι 106 ετών, ποτέ δεν έχει βγει ραντεβού, ποτέ δεν είχε σχέση και ισχυρίζεται πως το μυστικό της μακροζωίας της είναι το ότι έζησε μια ζωή χωρίς άντρες.

Η Madeline Dye, γεννήθηκε στο South Yorkshire, στην Αγγλία το 1912, έχει πάει σε παμπ μόνο μια φορά στη ζωή της κι αυτό για να γιορτάσει τα 90ά γενέθλιά της και λέει ότι το μυστικό της μακροζωίας της είναι ότι δεν έζησε ποτέ το «στρες» με το οποίο «πάνε πακέτο» ο γάμος και οι σχέσεις.

Η συνταξιούχος ζούσε μόνη της στο σπίτι μέχρι την ηλικία των 103 ετών. Μαγείρευε μόνη της και μπορούσε ακόμα να κρεμάει και τις κουρτίνες. Κάποια στιγμή έπεσε και χτύπησε κι έτσι μετακόμισε σε γηροκομείο. Η Madeline Dye εξακολουθεί να περπατάει χωρίς μπαστούνι και της αρέσει να πιάνει συζήτηση με τους άλλους φιλοξενούμενους.

Γιόρτασε τα 106α γενέθλιά της στις 28 Απριλίου με ένα ταξίδι και πάρτι στο γηροκομείο. Η 80χρονη ανιψιά της, δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι η θεία της είναι πολύ ανεξάρτητη: «Κάθε φορά που κάποιος την ρωτάει για τις παλιές της σχέσεις ή αν έχει σύζυγο, λέει "ποτέ δεν είχα, γι ‘αυτό είμαι σ’ αυτή την ηλικία"» και συνεχίζει: «Λέει ότι δεν είχε το άγχος του γάμου, το οποίο είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο».

«Όταν ήταν 103, με ρώτησε αν μπορούσα να αλλάξω της κάποιες κουρτίνες σε μια κρεβατοκάμαρα. Της είπα ότι θα το έκανα την επόμενη μέρα και όταν έφτασα είπε "Σου αρέσουν οι κουρτίνες; Δες τι έχω κάνει!"».

Σύμφωνα με την ανιψιά της η θείας της ντύνεται ακόμα όμορφα και συχνάζει στη κοινόχρηστη αίθουσα για να περνάει ευχάριστα με άλλους ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει το χιούμορ της