Μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της και τον άφησε να ξεψυχήσει από αιμορραγία

Μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της και τον άφησε να ξεψυχήσει από αιμορραγία

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την μητέρα στην Κύπρο

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για το ειδεχθές έγκλημα που συνταράζει την κοινή γνώμη στα κατεχόμενα κι όχι μόνο.

Η παιδοκτόνος, η οποία προσήλθε στο λεγόμενο Δικαστήριο χθες το πρωί, φέρεται να μαχαίρωσε επανειλημμένα τον ανήλικο γιο της στο στήθος. Φέρεται επίσης να συνέχισε να τον μαχαιρώνει ακινητοποιώντας τον στο έδαφος, ενώ αυτός είχε χάσει τις αισθήσεις του. O 7χρονος είχε μείνει για ώρες αιμόφυρτος και τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Ο θάνατος του παιδιού φέρεται να επήλθε γύρω στις 22:18 όταν η παιδοκτόνος έστειλε μήνυμα μέσω του WhatsApp σε συνάδελφο του πατέρα της. Στο εν λόγω πρόσωπο είπε ότι σκότωσε το παιδί της και ότι υποφέρει. Ο συνάδελφος τότε ειδοποίησε τον τραγικό πατέρα της - και παππού του παιδιού - για το κακό που έγινε.

Να σημειωθεί ότι ο χαροκαμένος παππούς δεν άντεξε κι έφυγε από ανακοπή λίγες ώρες αφ' ότου έμαθε τι είχε γίνει.

Η Αστυνομία στα κατεχόμενα συνεχίζει τις έρευνες και λαμβάνει καταθέσεις από τον περίγυρο της οικογένειας, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες δημοσιογράφων αναφέρουν ότι αυτές τις μέρες θα εκδιδόταν το διαζύγιο της παιδοκτόνου με τον πατέρα του 7χρονου και μια ανάρτηση στο Facebook του πρώην άντρα της φέρεται να την εξαγρίωσε.

Η ίδια ήθελε, όπως κατέθεσε χθες προκαταρκτικά, να εκδικηθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος διεκδικούσε την κηδεμονία του παιδιού και σκοπός της ήταν να σκοτωθεί κι η ίδια μετά την φρίκη που διέπραξε.

Η 36χρονη μετά το έγκλημα ομολόγησε την πράξη της, στέλνοντας μήνυμα σε φίλο του συζύγου της με το οποίο ανέφερε: «Σκότωσα τον Ερκάν, είμαι κακιά». Σημειώνεται πως ο σύζυγος της 36χρονης είναι αστυνομικός. Η 36χρονη, σύμφωνα με τον τ/κ τύπο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα το βράδυ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο αλλά και περιποίηση των τραυμάτων της. Έφερε μώλωπες σε πολλά μέρη του σώματός της.

Το ανήλικο κι ο παππούς του κηδεύτηκαν χθες σε χωριστές κηδείες.