Γυναίκες κατηγορούν τον οσκαρικό Μόργκαν Φρίμαν για παρενόχληση

Γυναίκες κατηγορούν τον οσκαρικό Μόργκαν Φρίμαν για παρενόχληση

Ο 80χρονος σήμερα θρύλος του Χόλιγουντ, κατηγορείται για ανάρμοστες χειρονομίες και λεκτικές παρενοχλήσεις

Αντιμέτωπος με κατηγορίες ανάρμοστης συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης είναι ο διάσημος, οσκαρικός ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν, σύμφωνα με καταγγελίες γυναικών που είδαν το φως της δημοσιότητας

Σύμφωνα με το CNN, ο 80χρονος σήμερα θρύλος του Χόλιγουντ, κατηγορείται για ανάρμοστες χειρονομίες και λεκτικές παρενοχλήσεις από τουλάχιστον 8 γυναίκες.

Ανάμεσα τους και μία ρεπόρτερ του CNN, η οποία κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός της έκανε σεξιστικά σχόλια και της κρατούσε επίμονα το χέρι πέρσι, κατά τη  διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία του Going in Style, και ενώ η ίδια, η Chloe Melas, ήταν έγκυος έξι μηνών εκείνη την περίοδο.

Συνολικά 16 γυναίκες μίλησαν στο CNN για τον Φρίμαν, οι περισσότερες εργάστηκαν στην εταιρεία παραγωγής του, την Revelations Entertainment, και περιέγραψαν ότι ο ηθοποιός τις άγγιζε και τους έκανε συνεχώς σχόλια για την εμφάνισή τους, κάνοντάς τες να νιώθουν πολύ άβολα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αρνείται τις κατηγορίες αλλά ζητάει συγνώμη από όσες γυναίκες τις έκανε να νιώσουν άβολα.

«Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου, ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που σκόπιμα προσβάλλει ή κάνει κάποιον να αισθάνεται άβολα. Ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε αισθάνθηκε προσβεβλημένος ή απογοητευμένος - αυτό δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου» ανέφερε ο 80χρονος σταρ στον ιστότοπο hollywoodreporter.com.