Τι λέει ο 30χρονος μετά τη μήνυση για έξωση που του έκαναν οι γονείς του

Τι λέει ο 30χρονος μετά τη μήνυση για έξωση που του έκαναν οι γονείς του

«Μου λένε ότι πρέπει να βρω δουλειά για να έχω ασφάλεια»

Ο 30χρονος Michael Rotondo, δεν είχε πιάσει το μήνυμα των γονιών του, οι οποίοι κατέθεσαν εις βάτος του μήνυση προκειμένου να φύγει από το πατρικό του και να ζήσει ανεξάρτητος.

Το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ των γονιών του Mark και Christina, οπότε το μόνο που μένει είναι να συμμορφωθεί με την απόφαση ο νωχελικός γιος- προς το παρόν πάντως μάλλον απολαμβάνει τη (πρόσκαιρη) δημοσιότητα.

«Δε θέλω να ζήσω πια εκεί», είπε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CNN. Ωστόσο, η έξωση δεν τον έχει παρακινήσει να βρει ένα νέο μέρος να μείνει, παρόλο που οι γονείς του θέλουν να μετακομίσει και να συνεχίσει στη ζωή του. «Δεν έχω τα χρήματα για να το κάνω αύριο», εξηγεί.

Το οικογενειακό δράμα παίχτηκε στις δικαστικές αίθουσες στη Syracuse της Νέας Υόρκης. Ο 30χρονος είχε φύγει από το σπίτι όταν εργαζόταν αλλά επέστρεψε σε αυτό πριν 8 χρόνια και έκτοτε δε σκοπεύε να βρει νέα στέγη. Οι γονείς του από την άλλη, ισχυρίζονται ότι ο γιος τους δε καταβάλει ενοίκιο ούτε ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού ενώ επανειλημμένως του έχουν ζητήσει να φτιάξει επιτέλους δικό του σπιτικό, αλλά μάταια.

«Μου λένε ότι πρέπει να βρω δουλειά για να έχω ασφάλεια», τονίζει και δηλώνει πως για την κατάστασή του ευθύνεται η δικαστική μάχη για την κηδεμονία του γιου του- δεν υπήρξε παντρεμένος ούτε είχε σχέση με τη μητέρα του παιδιού. «Θέλω να πάρω πίσω τον γιο μου...», εξηγεί και αποδέχεται την κατάσταση λέγοντας «δέχομαι την έξωση».

Ο Michael από την ημέρα που έχασε τη δουλειά του δεν έχει καταφέρει να βρει νέα απασχόληση. Ο ίδιος, ενώ σπούδαζε μηχανικός σε κολέγιο, το εγκατέλειψε γιατί δε τον δυσκόλευαν τα μαθηματικά και στράφηκε στον τομέα των επιχειρήσεων. Ερωτηθείς για τα μακριά του μαλλιά η απάντηση ήρθε αυθόρμητα: «Γιατί να πληρώσω για να κουρευτώ;».