Υπάλληλοι ξενοδοχείου βίασαν ομαδικά βρετανίδα τουρίστρια

Υπάλληλοι ξενοδοχείου βίασαν ομαδικά βρετανίδα τουρίστρια

Κατέγραψαν τη πράξη τους και σε βίντεο

Μια βρετανίδα τουρίστρια βίωσε τη φρίκη στα χέρια πέντε υπαλλήλων ξενοδοχείου στην Ιταλία, όπου είχε βρεθεί για διακοπές. Σύμφωνα με τοπικά μίντια και την αστυνομία, οι δράστες φέρονται να κατέγραψαν τη πράξη του βιασμού και στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η 50χρονη γυναίκα΄κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την τελευταία ημέρα της διαμονής της στη χώρα, σε ένα «πολύ γνωστό» ξενοδοχείο στο τουριστικό θέρετρο Σορέντο, κοντά στη Νάπολη, τον Οκτώβριο του 2016. Όπως αναφέρει η ιταλική Repubblica, πέντε άντρες συνελήφθησαν - οι Antonino Miniero, Gennaro Davide Gargiulo, Fabio De Virgilio, Raffaele Regio και Francesco D'Antonio.

Σύμφωνα με το το κατηγορητήριο, δυο υπάλληλοι του ξενοδοχείου που εργάζονταν στο μπαρ, έδωσαν στην άτυχη η γυναίκα και στην κόρη της ποτά με ναρκωτικές ουσίες. Στη συνέχεια, μετέφεραν την 50χρονη σε χώρο κοντά στην πισίνα όπου και τη βίασαν. Αργότερα, τη μετέφεραν σε δωμάτιο όπου η ειδεχθής πράξη συνεχίστηκε και από άλλους άντρες. Μάλιστα, οι δράστες μοιράστηκαν το βίντεο της επίθεσης μέσω WhatsApp σε ομάδα με τίτλο «Bad Habits» με αρκετούς χρήστες να γράφουν μέχρι και σχόλια. Η αστυνομία κατάφερε και αναγνώρισε πέντε από τους δράστες που απεικονίζονται στο βίντεο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...