Ερντογάν: Δεν θα αφήσουμε το Ισραήλ να κλέψει την Ιερουσαλήμ

Ερντογάν: Δεν θα αφήσουμε το Ισραήλ να κλέψει την Ιερουσαλήμ

Τα Ηνωμένα Έθνη «κατέρρευσαν» αντιμέτωπα με τα γεγονότα στη Γάζα, υποστηρίζει ο Τούρκος πρόεδρος

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυσε απόψε ότι θα σταθεί στο πλευρό των Παλαιστίνιων με όλες τις δυνάμεις του και δεν επιτρέψει στο Ισραήλ να τους «κλέψει» την Ιερουσαλήμ.

Μιλώντας σε ένα δείπνο, ο Ερντογάν προειδοποίησε ότι αν επιτραπεί στο Ισραήλ να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος θα βυθιστεί στο χάος όπου θα κυριαρχεί ο τραμπουκισμός. Είπε επίσης ότι ο προσωπάρχης του και το υπουργείο Εξωτερικών εργάζονται εντατικά για την απομάκρυνση των τραυματισμένων Παλαιστίνιων από τη Λωρίδα της Γάζας, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αναφερόμενος στα Ηνωμένα Έθνη, είπε ότι «κατέρρευσαν» αντιμέτωπα με τα γεγονότα στη Γάζα και πρόσθεσε ότι προσπαθεί να πείσει τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να δραστηριοποιηθούν περισσότερο.

1
σχόλιο
  1. avatar Ερωτιάρης

    Ένα λεπτό ρε φίλε, ένα λεπτό.
    Εσύ τόσα χρόνια προετοιμάζεις Νέο-Οθωμανική Αυτοκρατορία, σχεδιάζεις επικράτηση του Ισλάμ σε όλο τον Κόσμο, εξοπλίζεσαι συνεχώς γιά να επιτεθείς στις γειτονικές σου Χώρες, βοηθάς τον ISIS με όπλα και κονομάς από το λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές.
    ΕΣΥ παριστάνεις τον άγιο;
    Άντε κάνε καμιά κωλοτούμπα και του Ισραήλ φάε μιά φασολάδα γιά να του [...] τον τερλεμπέ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...